Abilerim kardeşlerim herkese çok selamlar, aranıza Hatsan Mod 125 Sniper Vortex siparişi vererek katılmış bulunmaktayım. Gerçi dürbün katili daha elime ulaşmadı ama olsun ben şimdiden alt yapımı oluşturmak istedim Açıkçası buraya bu mesajı atana kadar havalı tüfekler hakkında bir çok döküman, konu ve forum araştırmaları yaptım temel düzeyde bilgi sahibiyim denebilir tabi bu öğrenecek çok şeyim olduğu gerçeğini ortaya çıkartıyor
Sizlerden ricam şu anda tüfeğim için sahip olduğum bir dampa ayak yok ve mod 125'in dürbünler üzerindeki şanını bilmeyeniniz yoktur. Ben ilk 100 atışımı dürbünsüz yapmayı düşünüyorum ardından dampa ayakla beraber dürbünü takmak istiyorum ama asıl sorun burda. Elimde dampa ayak yok.
Sizlerin sahip olduğu fazlalık yatagun veya sportsmatch dampa ayaklarınızı satmayı düşünürseniz yada etrafınızda satmayı düşünen birisini görürseniz benimle iletişime geçmenizdir. Yatagun'un su anda sıfırı bulunmadığı için dolayısıyla sportsmatch de 240tl civarı oldugu icin tek umudum su anda ikinci el