Yaklaşık bir yıldır kullanmadığım webley raider tüfeğimi kullanmak için doldurdum kurma kolunu itmemle kendiliğinden ateş etti. Ne olabilir sıkıntısı arkadaşlar?
webley raiderin kendiliğinden ateş etmesi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Tetik ayarından kaynaklı olabilir derim. Çok yumuşattıysanız en ufak sarsıntıda patlama ihtimali mevcut. Geçmiş olsun.
-
Çok teşekkür ederim cevabınız için fakat tetik ayarıyla hiç oynamadım. Ve önceki yıllardaki kullanımlarımda da böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Bu arada bu olay olurken tufeğimde 110 bar basınç vardı .
-
Ya da yine tetik ayarı ile alakalı ama, tetikteki istinad sağlayan yaylardan biri görevini görmüyorsa-çıktıysa yerinden v.s.
Siz yine de Arda 'nın dediği gibi tetik ayarını daha da ağırlaştırın, belki bişey yoktur, çözülür sorun..
Geçmiş olsun.
-
Çok teşekkür ederim, nasıl yapıldığını bulup bir deneyeyim.
-
Tüfeğinizi dizinize ters yatırdığınızda tetik muhafazasından bakınca tetiğin zemininde iki küçük, alyan anahtarıyla sıkılan gevsetilen vidaları görürsünüz. O vidaları sıkarak bir ayar yapmayı deneyiniz.
-
Çok teşekkür ederim, deneyeceğim.
-
Hatsana servise gönderin en garantisi bu. Allah muhafaza kazalara neden olabilir ciddi bir durum.
-
Bende katılıyorum bencede hatsana gönderin bir baksınlar bana ayardanmış gibi gelmedi . sonradan ah vah çekmektense Allah korusun...
-
arkadaşlar herkese bilgiler için çok teşekkür ederim.