Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Hobi olarak vakit buldukça yaptığım bıçaklarım ..

Selamlar;

Merak ettiğim her şeyi ile sıfırdan siz mi tasarlayıp üretiyorsunuz. Öyle ise şahsen o ellere saygı duyar selam ederim.

Saygılar

• Selamlar;
    Merak ettiğim her şeyi ile sıfırdan siz mi tasarlayıp üretiyorsunuz. Öyle ise şahsen o ellere saygı duyar selam ederim.

Saygılar

sac olarak alıp geri kalanını tamamen kendimiz yapıyoruz acizane . Teşekkür ederim SAYGI bizden ..

İyi söz söyleyene de ,dinleyene de iyi gelir..

Beretta AL 391 Urika 2.
    Akus Elit Lux Süper Poze.

Weihrauch HW 77 K 5.5
    Bushnell 5-24.40

Zoraki Mod. Hp-01 4,5 mm

• Hobi olarak vakit buldukça yaptığım bıçaklarım ..

Harika bıçaklar yapmışsınız elinize sağlık. Benim de demir eğesinden yapmaya çalıştığım yarım kalmış bir bıçak var.

• Harika bıçaklar yapmışsınız elinize sağlık. Benim de demir eğesinden yapmaya çalıştığım yarım kalmış bir bıçak var.

Ben eğeden çelik ustura yapıyorum zor ama güzel oluyor .

Beretta AL 391 Urika 2.

Weihrauch HW 77 K 5.5
    Bushnell 5-24.40

Zoraki Mod. Hp-01 4,5 mm

• Eğeden bıçak yapılamıyormu acaba

Yapılır tabi . Bant zımparanız varsa normalizasyon yapmanıza gerek yok . Zımpara yoksa önce yumuşatılıp sonra bıçak yapılır ve sonra tekrar su verilir.meşakatli olur .

Beretta AL 391 Urika 2.

Weihrauch HW 77 K 5.5
    Bushnell 5-24.40

Zoraki Mod. Hp-01 4,5 mm

• Hımm ben anlamamda nasıl yapılacagını eğe gibi sert oluyormu bu işlemler sonunda

Eğe gibi sert olur ama kırılgan olur . Sertliği meneviş ile ayarlana bilir .

Beretta AL 391 Urika 2.

Weihrauch HW 77 K 5.5
    Bushnell 5-24.40

Zoraki Mod. Hp-01 4,5 mm

• Elinize saglık sizin çalışmalarınızda çok güzel olmuş malesef ben bakmakla yetiniyorum yapamıyorum sevdigim anlamadıgım ve yapamadıgım işlerden biridi tekrar ellerinize saglık

• Son aldığım çakı ve yaptığım kılıf.

The content cannot be displayed because it is no longer available.

Beretta AL 391 Urika 2.

Weihrauch HW 77 K 5.5
    Bushnell 5-24.40

Zoraki Mod. Hp-01 4,5 mm

• The content cannot be displayed because it is no longer available.

Beretta AL 391 Urika 2.

Weihrauch HW 77 K 5.5
    Bushnell 5-24.40

Zoraki Mod. Hp-01 4,5 mm

• 440-c mi yoksa D-2 çeligimi iyi olan yada bunlarıda iyisi varmı çelik olarak önere bileceginiz rambo bıçagı olarak teşekkürler...

• Dediğiniz tarz bıçak hiç kullanmadım ama 440c paslanmaz bir çeliktir .doğa ve av bıçaklarında dünya standartı olarak kabul edilir. D2 yarı paslamaz sayılır yani işiniz bittiğinde temizleyip hafiften yağlayıp bırakırsanız çillenme yapmaz,doğru ısıl işlem yapılır ve doğru ağız açısıyla harika bıçak olur ve sizi yarı yolda bırakmaz her türlü işinizi görür.Şahsi fikrim rambo bıçağında D2 olur yada O1 gibi bir karbon çeliği.kullanacağınız alana da bağlı tabi.

Beretta AL 391 Urika 2.

Weihrauch HW 77 K 5.5
    Bushnell 5-24.40

Zoraki Mod. Hp-01 4,5 mm