Merhaba arkadaşlar, Mustafa Ekiz hocaya tüfeğimi modifiye ettirmek için gönderdiğim at44 s-10 long lw tüfeğimin dönüşte kargoda arpacığının kırık olarak geldiğini gördüm ve daha önce aklımda olan namlu ceketi ve karbon fiber uygulamasını yapmak istedim. Nasıl olmuş. Ayrıca Mustafa hocaya teşekkür etmek istiyorum tüfeğim kendine geldi.
at44 s-10 long lw ye namlu ceketi ve karbon fiber uygulaması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Ellerinize sağlık...
-
daha ne olsun gayet sade ve başarılı olmuş.elinize sağlık.
-
Mustafa hocam seninde ellerine sağlık.
-
güle güle kullanın
-
Çok şık olmuş. Bu carbon fiber altındaki metal aksamı pas ve korozyondan korur mu yoksa içine nem alıp (1 -2 sene gibi bir sürede) içeriyi bozar mı. Ama fena şık çok beğendim
-
Normal kullanım alanı oto kaporta ve göğüs kısmına uygulanıyor. Yapıştırılan bölgeyi dış etkenlerden koruyor diye biliyorum. Pas ve Korozyon ile ilgili bir bilgim yok. Tufek ile zaten güneşli havalarda atışa gidildi için nem ve Korozyon olacağını sanmiyorum. Benim için öyle, bu konularda çok hassas. Tufegimin her türlü bakımını yaparım. Zaman gösterecek bakalım.