Boyası yeryer dökülen Rovelverimi boyasından arındırıp
keçe ile parlattım.
Boyasız Crosman Rovelver
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Abi eline sağlık orjinalinden çok daha güzel görünüyor..
-
Elinize sağlık, güzel olmuş.
-
Ellerine sağlık abi, bende de var bir tane, kabzayı nasıl yaptın da plastikten kurtuldun acaba sorabilir miyim?
-
Abi eline sağlık orjinalinden çok daha güzel görünüyor..
Teşekkür ederim, beğenmenize sevindim bencede güzel oldu
Aslında nikel kaplamaya verecektim,bu halide tatmin etti.Elinize sağlık, güzel olmuş.
Teşekkür ederim kardeşim, daha güzelleri sizlere yakışır.
-
Ellerine sağlık abi, bende de var bir tane, kabzayı nasıl yaptın da plastikten kurtuldun acaba sorabilir miyi
Teşekkür ederim , Kabza kapaklarını forumdan levent 7706 nickli
Levent bey kardeşim hediye etmişti, Musa ustanın ürünü ,sanıyorum
Oda kundak kabza yapımını bıraktı. -
Peki bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim, ben de kendim uğraşıp birşeyler çıkarmaya çalışayım
-
çok şık görünüyor, elinize sağlık.
Paslanma sorunu olmaz mı bu haliyle? -
Çok Çok şık olmuş. Umarexin smith wesson 686 gibi olmuş aynen. Elinize sağlık...
-
Boyası yeryer dökülen Rovelverimi boyasından arındırıp
keçe ile parlattım.
Turan abi, Crosman 357 de namlu kısmı plastik değil miydi? Bu eski bir model mi, bir de bu model pelet mi atıyor?
-
çok şık görünüyor, elinize sağlık.
Paslanma sorunu olmaz mı bu haliyle?Teşekkür ederim Sn Xiphias;
alüminyum olduğundan pas olmazda arada bir parlatmak
Gerekebilir oda zor değil ,B planı olarak nikel kaplama yapılabilir.
-
Çok Çok şık olmuş. Umarexin smith wesson 686 gibi olmuş aynen. Elinize sağlık...
Çok teşekkürler Sn Gepard;
Hakkaten SW ye çok benzedi. -
Turan abi, Crosman 357 de namlu kısmı plastik değil miydi? Bu eski bir model mi, bir de bu model pelet mi atıyor?
Hüseyin bey dediğiniz doğrudur namlu plastik ceketliydi ancak daha önceki modeller
Tamamen metaldi bu namluda o versiyondan Levent beyden edinmiştim,
Ben 3 yıl önce almıştım 6 " namlu ile, metal namlu 8" pelet atıyor.orijinal namlu ceketine namlu uyarladım hem pelet hem bb moderatörlü kullanabiliyorum.