Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Geçenlerde Trabzon Fotoğrafevinde sunumunu yaptığım fotoğraflarımı youtube a yükleyerek sizlere sundum. Umarım beğenirsiniz.
    Buradan sunumumu izleyebilirsiniz.

Trabzon ve İstanbul da canon600d ile çekilmişlerdir.

• Selamlar

Fotograf Mektebi Cihandaki güzellikleri filtreleyen göz gerektiren bir sanattır. Gören gözünüze sağlık. Her karenin bir hatırası ve anı vardır. Fotograf aynı zamanda an tabancasıdır. Zamanda bir anı keser ve sonsuza katarsınız.
    Sunumunuzu sonuna kadar izledim, 2.24 sn deki kadraj ve A harfindeki yaratıcılık çok hoşuma gitti. Yaşamış olduğunuz kent doğa fotografçıları için bulunmaz bir şaheserdir.

Elinize sağlık

Saygılar

• Selamlar

Fotograf Mektebi Cihandaki güzellikleri filtreleyen göz gerektiren bir sanattır. Gören gözünüze sağlık. Her karenin bir hatırası ve anı vardır. Fotograf aynı zamanda an tabancasıdır. Zamanda bir anı keser ve sonsuza katarsınız.
    Sunumunuzu sonuna kadar izledim, 2.24 sn deki kadraj ve A harfindeki yaratıcılık çok hoşuma gitti. Yaşamış olduğunuz kent doğa fotografçıları için bulunmaz bir şaheserdir.

Elinize sağlık

Saygılar

Harika olmuş tebrik ederim. Hepsinden ayrı ayrı etkilendiğimi söylemeliyim.

Teşekkür ederim yorumlarınız için. Elimden geldiği kadar yapmaya çalıştım. Henüz ilk sunumum inşallah ileride daha da güzellerini yapacağım.
    Trabzon'un yaylaları yeşili doğası fotoğrafçılar için çok güzel mekanlar içeriyor. Ayrıyetten de İstanbul da sokak anlık fotoğraf için mükemmel bir yer.