ankarada bir buluş ma ayarlasalar ne güzel olur tecrübeli abilerimizden rica olur
ankara buluşması göremedim havalarda güneşli :-)
-
- Çaylaklar
-
silvadore183 -
14 Mayıs 2015 14:57
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ankara bulusmasi olmuyo galiba denk gelmedm hic
-
Keşke bi buluşma olsa gerçekten güzel olurdu
-
yada sureklı buluşma oluyo bizim haberimiz yok. A takımı sureklı bulusuyor diye biliyorum kendi aralarında
-
bizde b takimi kuralim bizde bulusalim o halde
-
Sanmıyorum buluşma olsa haber verilir diye düşünüyorum Aslında ayarlama şansımız olsa çok güzel olur gerçekten hem duyurabilirsek gelmek isteyenlerde olur bence mutlaka
-
oncelikle ankarada havali silah sahibi olanlari bi konu altina toplamak lazim ben yazdim ama kmse cevap vermedi yanls yere actm galiba sen ankaranin neresindensin oparda06
-
Mamaktayım ben
-
yakiniz huseyingazideyim bende
-
Yakınız baya
-
bende kavaklo tarafina gidiyorum duymussundur oralar guzel musait
-
Hiç bilmiyorum o tarafları
-
a takımı c tesileri kesin bulusuyoruz buyrun gelin tanışalım demişlerdi. amA poligonlarını takım dışından kimseye kullandırmıyorlar. malum kendileri emek para verip yaptılar
-
Poligon yapabilmişlerse uğraşmışlardır baya gerçektende..Saygı duyarım şahsen
-
buluşma olmasını isteyen onca kişi olupta buluşma olmaması nekadar ilginç..
45
-
niye her mesajınız ın altında sayı yazıyor?
-
niye her mesajınız ın altında sayı yazıyor?
aynı soruyu bende sordum ama cevaplamadı arkadaş sanırım 50 mesaj kotasını doldurup pazara yönelecek....
-
eski bir üyenin böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum
-
eski bir üyenin böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum
eski üye olduğunu bilmiyordum...dediğim gibi bende merak ettim ama cevaplamadı sorumu...sanırım gözünden kaçtı.
-
bende mamaktayım
-