Kralın yay kalitesini çok iyi bulmuyorum. Bendeki kral yaylılarında yayları 1500-2000 atış sonra kendini resmen bıraktı. İnanılmaz bir performans düşüklüğü oluyor.
Kral Arms Teknik Servis ve Destek
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kralın yay kalitesini çok iyi bulmuyorum. Bendeki kral yaylılarında yayları 1500-2000 atış sonra kendini resmen bıraktı. İnanılmaz bir performans düşüklüğü oluyor.
Abi bu valfin ucundaki çekicin çarptığı demir parça geriye kaçmış olabilir mi. Sanki demirin dışarıdaki kısmı daha önce gördüğüme göre kısa gibime geldi. Valf bozulmuş olabilir mi yani.
-
bak bence hiç uğraşma krala gönder bakımını yapsınlar.
-
Sorunu buldum ve hallettim. Valfin sibobu kırılmış. Benzer bir durum ile karşılaşan olursa haberi olsun.
-
Gerçekten çok ilgililer. Yakın zamanda Kral Pcp Pompamla ilgili sorun yaşamıştım. Elimden geldiğince kontrolleri yaptım ama problemi çözemedim. Aslında kullanım Kılavuzunda her şeyi güzelce açıklamışlar ama söküm biraz zor iş gerçekten. Durumu açıklayan bir Mail attım ertesi gün telefon ile dönüş yaparak bilgi aldılar. Pompayı fabrikaya yolladım 2 gün sonra sorunsuz ve eskisinden çok daha iyi bir şekilde elime ulaştı.
-
kral puncher breaker silent 5.5
gamo ıgt hunter 4.5
gamo pr 45 -
slm
Ankara avfoni den aldığım kral puncher pcp havalı tufegim arızalı çıktı aldığım yere gittim 7 gün içerisinde iade ve değişim garantisi var demelerine rağmen değişim yapmadılar .hiç kullanamadigim tüfek fabrika ya gitti bakalım ne zaman gelecek..akacak arkadaşlar avfoni den uzak durun... -
İthal markali bir tufegimde walf sibopu ile ilgili bir sorun cikmisti kendi ürettiği tüfekler olmamasına rağmen kral arms teknik servisten Mehmet bey gerek teknik gerek yedek parça anlamında bana tek kurus almadan üstelik yedek parçasını da göndererek yardımcı oldu .Buradan Mehmet beye teşekkürlerimi iletmeyi borç bilirim.
-
Yaylı tüfeklerde de bu kadar ilgililer mi ?
-
kral arms da sorun yok onlar sahiline yardımcı oldular gönderin dediler dediğiniz gibi ücretsiz gönderdim.burda satıcı 7 gün içerisinde değişim iade garantisi olmasına rağmen ben de 4 . Günü goturmmeme rağmen değişim yapmadı gerekçe ben bunu satamam dediler ve ben hiç kullanmadım çünkü hava kaçırıyor ben dolduruyorum bi bakıyorum hava yok .yazıklar olsun bir daha aldığım yere cook dikkat li olacağım alacak arkadaşlara da kontrol etmeden almasınlar..
-
kargo için ücret ödediniz mi ?
-
yok tamamen ücretsiz
-
Geçtiğimiz aylarda kampanya dahilinde 5 arkadaşıma kral puncher tüfek aldık.
Sadece 1 silahta ayni problemi yasadik.
Abim silahi fabrikaya perşembe gönderdi salı günü sorunsuz geldi.
Satıcılar sanırım servisle zaman kaybegmek yerine bu işi müşteriye yikiyorlar. -
aynen müşteriyi rezil etmekten başka bisey değil bu.ama durumu fabrika ya da bildirdim satıcıyı satıcının ne olduğunu bilsinler diye..
-
Merhaba 28.01.2017 tarihinde BOZKURT AV Dan aldigim KRAL ARMS PUNCHER Pcp tufegim 3 sarjor kullandiktan sonra tetik ve kurma kolu calismaz oldu yardimci olursaniz Cok memnun olurum.
Tesekkur ederim.
Ferhat Yilmaz
0532 172 47 49 -
Bozkurt ava gotur ve tufegi teslim etmelisin. Gerekeni yaparlar.
-
Merhaba 28.01.2017 tarihinde BOZKURT AV Dan aldigim KRAL ARMS PUNCHER Pcp tufegim 3 sarjor kullandiktan sonra tetik ve kurma kolu calismaz oldu yardimci olursaniz Cok memnun olurum.
Tesekkur ederim.
Ferhat Yilmaz
0532 172 47 49Bende bursadayim besevlerde oturuyorum. Yakinsaniz yarin bir bakabilirim .Yapabilecegim bisey vardir belki...
-
Bozkurt ava gotur ve tufegi teslim etmelisin. Gerekeni yaparlar.
istanbuldayim kargoyla geldi
-
Ozaman bozkurt avdan degisim talep edin daha 1 gunluk tufek.
Kundagi cikartip bi bakarmisiniz. Yandaki civata dusmus ve sıkısmıs olabilir. -
Sokup baktim gorunurde sikinti yok fazla da karistirip garantiden cikmasini istemedim.
-