16 graini 850 ile 60 kez atsın, isabeti at44 kadar olsun, bu iş biter
Ortalığı siler süpürürler
Kral puncher 0,22 cal. pcp tüfek
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güç ayarı düğmesi Airarmslarda olduğu gibi verimli olursa en düşük güçte Atış sayısı 100 bulursa kısa mesafelerde keyifli bir kullanım sağlayacaktır.
-
kral arm, şurayı okusa yeter. Bu kitleye göre düzenleme ypsa olay biter
-
Şu sıralar sıkıntılı bir dönemdeyim işyeri değişikliği ve işlerin yoğunluğu münasebetiyle paylaşım yapamadık güncel verileri ve parametreleri krono sonuçlarıyla birlikte paylaşacağım..
-
Ben bu yufekle 4 şarjör attim yani 48atiş ve orta gücteydi ama ne kadar hava basıldı ve kac ta tekrar doldurduk bilmiyorum
-
Ben bu yufekle 4 şarjör attim yani 48atiş ve orta gücteydi ama ne kadar hava basıldı ve kac ta tekrar doldurduk bilmiyorum
160 bar basmıştık Mesut abi..200 barlık scubamız olduğundan 160-170 arası hiç geçemedik..
-
200 basarsak bu tüfek az once blacksir dediği gibi düşük gücte 100 den fazla atış yapar
-
Hangi modeliy
Hangi modeliydi tüp olarak max yada kısa ?
-
Kaan senin tüfek hangisiydi max değil 230 cc lik di dimi
-
Kısa namlu olanı ve 320 cc tüp hacmi olanıydı..
-
Kaan senin tüfek hangisiydi max değil 230 cc lik di dimi
Tüpün silindirik hacmi 320 cc Mesut abi ama iç hacmi yani depolama 292 cc..
-
Tüfeğin 4,5 luk modeliyle yaklaşık olarak orta güçten çok az düşük halde ayarlı iken yapılan atış sayısı 80 bara kadar atışa devam edilmek kaydıyla 82 oldu ancak daha detaylı ve gerçek istatistiki incelemeler mümkün olduğunca hızlı bir şekilde çok yakında paylaşılacak kesinlikle.
Hatta hepimizin müsait olduğu bir zamanda tüfekleri bir araya getirip birçok kişinin gözlemi altında gerçekleştirmek daha da güzel olacaktır diye düşünüyorum.
-
Air Arms S510 EXTRA fac Ultimate Sporter .22 Düşük güçte 200 bardan 160 bar a kadar 501 fbs de 15,89 grain pleti 46 Adet atıyor. Youtubede bir testde görmüştüm. Tabi Airarms rüştünü ispatlamış verimli bir tüfek Puncher görünüş olarak biraz Airarms andırıyor. (Not: Kişisel görüşümdür) Performans olarak ne kadar benzeyecek zaman gösterecek.
-
Tüpün silindirik hacmi 320 cc Mesut abi ama iç hacmi yani depolama 292 cc..
Ben yanlış hatırlıyorm demek
Tüfeğin 4,5 luk modeliyle yaklaşık olarak orta güçten çok az düşük halde ayarlı iken yapılan atış sayısı 80 bara kadar atışa devam edilmek kaydıyla 82 oldu ancak daha detaylı ve gerçek istatistiki incelemeler mümkün olduğunca hızlı bir şekilde çok yakında paylaşılacak kesinlikle.
Hatta hepimizin müsait olduğu bir zamanda tüfekleri bir araya getirip birçok kişinin gözlemi altında gerçekleştirmek daha da güzel olacaktır diye düşünüyorum.
evet sabırsızlıkla bekliyoruz incelemeleri
Şahsen bende bulunmak isterim
Tüfeği almak için aklimızda kalan son sorularıda cevaplamış oluruz -
Benim evimde çatıda ortalama 28 metre kapalı alanım mevcut ortalama 26 metre atış mesafesi olan kapalı poligonum var diyebiliriz Metehan kardeşimde chorny mevcut tam bir crhony ve rüzgarsız ortamda grupmanı yaparak inceleme yapabiliriz tabi bunun için kralın tester bir tüfek göndermesi lazım bize 1-2 günlüğüne.
-
Selim abi ile en hd sinden on numara bir inceleme yapabiliriz
4.5 olarak elimde 10 cesit kaliteli pelet mevcut .
Chrono mevcut.
Kamera mevcut.
Bize helva yapmak dusuyor.
Zevkle bir puncher agirlamak ve iade etmek isteriz.
Saygilar -
Selim abi ile en hd sinden on numara bir inceleme yapabiliriz
4.5 olarak elimde 10 cesit kaliteli pelet mevcut .
Chrono mevcut.
Kamera mevcut.
Bize helva yapmak dusuyor.
Zevkle bir puncher agirlamak ve iade etmek isteriz.
SaygilarHevesli kardeşlerimizi unutacak değiliz, bana gönderilmiş olan 4,5 luk tüfeği alarak hazırlayacağınız bir atış buluşmasında bulunmak üzere yanınıza ziyarete gelebilirim (müsait olan dostlar olursa birden fazla kalibrede tüfekle beraber) atış dışı teknik incelemeler tamamlanır tamamlanmaz.
-
Çatı poligonum emrinize amade buluşma organizasyonu Metehan zaten ayarlar.
-
Tüm hobidaşlarıma selamlar.Dün itibari ile aranıza katıldım.Puncher deki kararım hem fiyat hem regülatör avantajı ve siz tecrübeli arkadaşların ilk yorumları etkili oldu...Fakat dürbünüm çatal ayak ve plastik taşıma çantam yok.tabiki doldurma sorunumuz...tüp ve pompa tecrübesi olan arkadaslar yardım....saygılar
-
Tüm hobidaşlarıma selamlar.Dün itibari ile aranıza katıldım.Puncher deki kararım hem fiyat hem regülatör avantajı ve siz tecrübeli arkadaşların ilk yorumları etkili oldu...Fakat dürbünüm çatal ayak ve plastik taşıma çantam yok.tabiki doldurma sorunumuz...tüp ve pompa tecrübesi olan arkadaslar yardım....saygılar
regülatör derken ne kast ettiniz, tüfek kendinden regülemi acaba ?
-