hw100 için uygun dürbün tavsiyeleri

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba hobidaş abilerim kardeşlerim konuda belirttiğim gibi birkaç gün önce aldığım hw100 için uygun dürbün arıyorum. Amacım 30-150metre mesafede olabildiğince küçük grupman, 30metrede tek delik veya hallice 150metrede soda şişesi patlatmak. Önceliklerim parayı çöpe atmamak üst düzey olmasada orta şeker bir dürbün ve uzun yıllar kullanacağım bir ürün olsun istiyorum.
    sık gördüklerimi seçenek olarak sizlere sunayım içinden öne çıkan olursa yönelebilirim veya sizin tecrübeleriniz ışığında daha farklı görüşlere de açığım. Bütçem 300-800 tl arası.

Vector Optics olarak piyasada bulunan (bilmiyorum başka varmı) zooma göre sıfır noktası değişmeyen dürbünlerden ilk önceliğim
    BSA 8-32X44 AO (birde sweet diye geçeni var tam bilmediğim için net birşey söylemiyorum size bırakıyorum)
    BARSKA sniper 6-24x50 GX2 lr mildot
    Hawke varmint sf 6-24x44
    Hawke HK5147 Nite-Eye digital 6-24x50 SF (SR12)

NOT:Özellikle bu ürünleri kullananlar veya tavsiye edecekleri ürünü kullanmış olanlar yorum yaparsa daha sağlıklı olacağını düşünüyorum şimdiden herkese teşekkürler

• Selamlar

HW100 gibi bir şaheser için benim tercihim Hawkenin Side winder 30 serisi olurdu :). Chairgun programı ile birebir uyumludur. Tabii biraz pahalı bir seri ancak uygun fiyata temiz kullanılmış ikinci el bir tane alınabilir. Orta kalite bir dürbüne 800-900 TL vermektense A + bir dürbün ikinci el olarak rahatlıkla aynı paraya alınabilir.

Saygılar

• satılık ilanlarında hw 100 var üzerinde kullandığım dürbün sıfırdan farksızdır faturası dahil Kut. İçeriğiyle birlikte spotmach ayaklarda içerisinde satılıktır ilana bakabilirsiniz

• Selamlar

HW100 gibi bir şaheser için benim tercihim Hawkenin Side winder 30 serisi olurdu :). Chairgun programı ile birebir uyumludur. Tabii biraz pahalı bir seri ancak uygun fiyata temiz kullanılmış ikinci el bir tane alınabilir. Orta kalite bir dürbüne 800-900 TL vermektense A + bir dürbün ikinci el olarak rahatlıkla aynı paraya alınabilir.

Saygılar

Selam mantıklı bir düşünce kafama yatan bir ürün olursa neden olmasın :) teşekkürler saygılar benden.

satılık ilanlarında hw 100 var üzerinde kullandığım dürbün sıfırdan farksızdır faturası dahil Kut. İçeriğiyle birlikte spotmach ayaklarda içerisinde satılıktır ilana bakabilirsiniz

tamam inceleyeceğim teşekkürler