Evet bende hatsan ailesine katılmış bulunmaktayım. Tüfeğimizi aldık lakin ne pompa nede tüpümüz var. Artık alana kadar tüfek yatışlarda olacak. Trabzon'da pcp kullanan varsa haberleşelim beraber atışa gidebiliriz
Hatsan AT44 WX 10 LONG LW PCP Havalı Tüfek
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlısı olsun tüfeğiniz çok güzel görünüyor at44'ün en sevdiğim modeli. pcp'ye geçiş için benimde düşündüğüm tüfek.
-
Geçtim ama tüpe para kalmadı bu gidişle satabilirim. Tüp silah parası nerdeyse.
-
2.el pompa veya tüp ekonomik olabilir
Kısa zamanda tamamlarsınız İnşallah yoksa sabredemez insan öyle yatmasına:) -
Pompaya Bulaşmak istemiyorum zahmetliymiş baya.
-
üstad trabzondan yeni tayin oldum erzuruma keşke orada olsam beraber giderdik bende de at44 long lw var yanlız benimkinde namlu ile tüpü birleştiren tek bilezik var seninkinde 2 tane farkları ne acaba
-
Hadî ya iyi olurdu bak. Trabzona gelirsen gideriz ama tüpüde getirmen Lazım havasız kalırız şuan hatsan sitesinde ahşapların hepsi çift bilezik. Tek olarak plastik kundaklılar var.
-
valla benimki tek bilezik aynı ahşap ama anlamadım yani sebebini bende
-
Valla bende bilemedim
-
İyi bir pompa alırsanız birazda kilonuz varsa veya yapılıysanız katlanılmayacak kadar zahmetli olmaz.
Mesela ben 86 kiloyum, Hill pompanın üzerine göbeği bırakınca işlem tamam
75 kilonun altındaki arkadaşlar genelde daha fazla zorlanıyorlar.Artı tüpü doldurtmak için gitmek gelmek vs her zaman mümkün olmayabilir, tüp almaya karar vermeden yakınlarınızda nerede, ne kadara, kaç bar kuru hava doldurtabileceğinizi vs önce araştırın.
Selamlar.
-
75 kiloyum 177 boyum var. Ama belim biraz rahatsız. Tüpü Dediğiniz gibi araştırayım burda biyer varmış dolduran oraya sorayım. Msa markalı tüp var önerirmisiniz