Air king 'e başka marka dürbün beğenemedim gidip kendi markasının orjinal dürbününü bayiinden aldım
Kutu açılışını paylaşmak istedim
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Air king 'e başka marka dürbün beğenemedim gidip kendi markasının orjinal dürbününü bayiinden aldım
Hayırlı olsun
Hayırlısı olsun resimlerin sonunda Airking ile bütünleşmiş resmini aramadım değil.
hayırlı olsun...o şaheser için büyütmesi küçük bence...
Buyrun montajlı hali. Çok hassas olmaya çalıştım, birde ayakla dürbün arasına ince birer kauçuk koydum.
Olup olmadığını artık sıfırlamada göreceğim
Tüfeğin tepmesi yok denecek kadar az 4-16x42 bu tüfeğe daha çok yakışırdı geçen hafta 3-9x40'ın Mod 54'e kafi gelmediğini bizzat deneyerek tecrübe ettik..
Diana optik grubunu fason olarak Çin'de ürettiriyor, yurtdışından alınan Diana dürbünlerde orjinal ve reticle cama işlidir..Diana optikleri bayilerde inceleme şansım oldu evvelden Çin'den satın alarak kıyaslamıştım hiç bir fark yok..
evet çin üretim. Çinden orjinalde fasonda alınabiliyor. Ben Görmek istedim sonra dayanamayıp aldım
Hayallerini kurduğum tüfek elinizde hocam, hayırlı olsun. Kısmetse İstanbul'da bir buluşma olduğunda sizi de aramızda görmek isteriz
Hayallerini kurduğum tüfek elinizde hocam, hayırlı olsun. Kısmetse İstanbul'da bir buluşma olduğunda sizi de aramızda görmek isteriz
bende hepberaber atışları buluşmaları iple çekiyorum:)
Tüfeğin tepmesi yok denecek kadar az 4-16x42 bu tüfeğe daha çok yakışırdı geçen hafta 3-9x40'ın Mod 54'e kafi gelmediğini bizzat deneyerek tecrübe ettik..
öyledir mutlaka daha 50mt üzerine çıkacak vakit ve alan olmadı. Henüz 10 gün oldu. Gez arpacık devam edecekken, bakım gerekir mi genel durumu nasıl diye görmek ve taşıma kılıfı için bayiye gittim. Çok beğendiler çok temiz bakılmış (Emir Bey'e teşekkür) dediler ve dürbünleri gördüm, sonrası malum:) Dianada o büyütmede optik var mı bilemiyoru, varsa ilerde onuda alıcaz demektir
Çok güzel tüfeğiniz güle güle kullanırsınız umarım. PCP tüfekler olmasaydı eğer şahsen benim gözü kapalı alacağım bit tüfektir kendileri
Ayrintiyi kaciriyorsun Kaan abi.
Tepmeyi atici hissetmiyor.Tamami durbune aktariliyor...
Bayiden almanda iyi olmus.bozulursa ellerine verirsiniz mali gerekeni yaparlar
Yurtdisindan alsan cope giderdi
Bende Çin malı Barska var, ateşliye monte edip MECA marka 35 gram tek kurşunlarla o kadar çok atış yaptım ki iki defa kurma yayını geriye iten kolu kırdım, garanti kapsamında yolladım sağ olsunlar tamir edip göndermişler. Dürbünü tüfeğe 30 TL lik tek parça ayakla monte ettim. Ne bir milim oynama, ne hedef kaçması, ne ayarda bozulma, demek istediğim Çin malı olduğu için %100 kötüdür anlamına gelmiyor. Netliğini gören hayran oluyor. Dürbününüzü sağlıkla kullanın.
Bayiden almanda iyi olmus.bozulursa ellerine verirsiniz mali gerekeni yaparlar
Yurtdisindan alsan cope giderdi
Hayırlı uğurlu olsun abi, maşallah güzel set olmuş kazasız belasız atışlar diliyorum
Seytan detayda gizli abi ben cin uretimine laf etmedim etmem bile.dunyada orda uretim yapmayan fabrika yok
Benim dedigim sey cinden alsaydi bozuldugunda cope atardi.simdi muhattabi olur en azindan.
Metehan şu anda Youtube de yükleniyor video, birazdan siteye atarım inş. Bizim köy bu sene öyle yeşil, öyle güzel ki sizin oraları aratmıyor. Bir de benim BT ye kumaşla bir kamuflaj yaptım, onları da yükleyeyim bakalım beğenecek misiniz.
Yuklede izleyelim abi massallah