Arkadaşlar, dürbün takımı sonrası dayanamayıp iş çıkışı yakacık poligonda aldım solugu
Mengenede sıfırlama 15mt
Diana Mod 54
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
sonra 15 mt ilk resimdeki grupman. Sonra dikkatlice 2. Resimdeki grupman (jsb 13.43)
-
şimdi 25 mt denicem, paralaksı (önden) 30 yrd işaretinin az altına alıyorum, yakınlaştırma 7
-
25 mt sonuç 2 si aynı delikte mi ne:)
-
40-42 mt de arkadaki beyaz nişan kagıdına denicem, sonra 70-75 metrede hedefin arkasında 12mt yukardaki dikenli telin beton direği
-
biraz heyecan yaptık atışın biri kaçtı, arkadaki beton direkleri rahat vurmayı geçtim, arkasındaki ağaçlık alanda 100mt de ağaca giren toz çıkartan saçmaları görüyorum, sen bu zamana kadar nerdeymişsin be diana
-
güzel atışlar...tebrikler
yalnız 1 lirayı ben kullanıyorum...mod 125 te...5 kuruş yakışır mod 54 e hafif bir kafiye mi oldu ne
-
Mengene kullanarakmı atılıyor sıfırlamadan sonra
-
yok hayır, sıfırmalayı yaptıktan sonra 15-25 ve diğer gruplar masa üzerinde ama tüfek elimde destekte. Bir el -tetik bir el namlu altı tutma yerinden. Sonrasında isabete hayran kalıp ayakya desteksiz atışlarda yaptım, tabi grup çıkmıyor çok çok zor çünki ağırlık 5 kg buldu. Mesafe ölçümleri poligonun işaretleri ile telefona indirdiğim mesafe ölçeri teyid ederek yapıldı.
-
Ellerinize sağlık, çok güzel..ve tabiki heyecanlı
-
Gerçi yaylıda kurma işlemi olduğu için her seferinde mengeneden çıkarıp takmak gerekiyor sanırım buda aynı yere gelmeyeceği için azda olsa ayarı bozacaktır sanırım.
-
Ancak gurupmanlar güzel
-
Mengede atıştan önce dürbunu söküp gün ışığında yerde ayna üzerinde paralaksın ayarını yapıp üst üste oturttum, sonra mengeneyi alttan su terazisi ile düzleştirip tüfegi yerleştirip sıkıştırdım(bu poligondakı sıfırlama aleti, ben mengene diyorum) tüfeğide terazide ayarladım iyice sıktım, sonra dürbünü gene terazi ile ayarlayıp taktım, ilk atışta artikelle delik arasında çok az mesafe oldu, üst ayarı 8-9 click, yan ayarı 2 kliknoynattım ve 2. Atışta sıfırlandı. 3 ve 4. Atışlar aynı deliğe geldi. Yandan kurma oldugu için mengenede kaynak bozmadan atışa devam edebildim. Sonra çıkartığ başladım grupmanlara
-
Mengeden çıkarmaya gerek kalmıyor sanırım airking sonuçta yandan çarklı :)) yandan kurma koluna engeli yok gibi görünüyor
Güzel grupmanlar elinize sağlık keyifli bir gün olmuşa benziyor
Kullandığınız programı öğrenebilirmiyim:) -
Hocam mengeneden çıkarmadan 50 mt atama imkanı varsa tüfeğin gerçek grupmanı çıkacağını düşünüyorum. Çünkü atıcı hatası gurupman üzerindeki minimuma düşecektir.
-
Mengeden çıkarmaya gerek kalmıyor sanırım airking sonuçta yandan çarklı :)) yandan kurma koluna engeli yok gibi görünüyor
Güzel grupmanlar elinize sağlık keyifli bir gün olmuşa benziyor
Kullandığınız programı öğrenebilirmiyim:)Program smart measure, çok zor kullanımı iyi anlayınca fena değil
Hocam mengeneden çıkarmadan 50 mt atama imkanı varsa tüfeğin gerçek grupmanı çıkacağını düşünüyorum. Çünkü atıcı hatası gurupman üzerindeki minimuma düşecektir.
yandan kurmalılarda yada pcp ile yakacık poligonda yapılır, ama rüzgarsız bir gün lazım.
-
Bende Pedometer'i kullanıyorum tavsiye ederim
-
Ellerinize sağlık, çok güzel..ve tabiki heyecanlı
dürbünü aldığımdan beri içim içime sığmadı nası fena birşey bu. Ama dürbün tüfek palet atıcı. Hepsi birbirini sevince keyifli.
-
üyeliğim silinsin lütfen