Hatsan mod 45 ilk tüfeğim yıllardır severek kullandığım ve halada severek atış talimi yaptığım şahane bir silah eminim bir çok seveni de vardır. Mod 45 'e uyacak vortex piston hali hazırda yeni çıkan modellerden uyabilir mi? bu konuda bilgi ve deneyimi olanlar? eski mod 45' lerimize fiber optik arpacıklar, birde vortex piston taktırsak ben bir bu kadar daha kullanırım büyük bir keyifle? siz ne dersiniz?
Nostalji mod 45 acaba vortex e dönüşür mü? :) mod 45 sahipleri? yeni Hatsanlardaki hangi teknolojiler mod 45 e uyarlanabilir?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Forumda Yeni gez arpacık taktıran vardı eski mod 45ini bakıma yollamıştı herşeyini değiştirmişlerdi vortexi bilmiyorum:)
-
Bildiğim kadarıyla vortex sistem sadece quattro tetikli modellere takılıyor, mod135 için sorduğumda tetiğini sormuştu hatsan teknik servisi, yinede bi arayip sormak lazım..
-
mod45 quatro olmadığı için vortex takmazlar.
-
Strikerde de quatro yok ama vortex'i var
ayrıca dönüşümüde yapılıyor diye biliyorum -
hatsan da vortex dönüşümü için ilk sordukları soru o ayrıca benim mod155 de quatro değildi ona taktıramamıştım