Direndim bu güne kadar almamak için ancak Baktım Hilal e gelmiş denedim dayanamadım bu bendeki havalı sevdası bitmez kardeşim. Dedim ki madem aldım bari mod155 in dağıttığı 8x32 bsa yı toplayıp buna monte edeyim. Bsa paralaks milini kırdığı ve ön merceği fırlattığı için ve de 11 - 22 mm hawke adaptör silaha büyük geldiği icin. Mil yapımı ve rayın sünneti vede merceklerin ayarı biraz vaktimi aldı ancak enteresan hoş bir alet oldu zannedersem. 5.5 olması haricinde beni düşündüren yanı yok. Bu arada ayardan sonra dokunmatikleşen tetikde cabası.
mod25 supertact furyası
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
atış görelim, nasılsa makina ufak evde işte her yerde atılır yakışıklı duruyor. Ama rakibi zoraki de çok başarılı İşi zor olacak
-
valla bir kapıştıracağım bakalım
-
bunun vortex ve qe olanını bekliyorum...bitmesinde zaten abi bu sevda hele senin gibi mucitlerin.kesene bereket
-
abi senin o liste azalmaz hiç,
baştan söyleyim ben, yengem boşuna heves etmesin -
valla bir kapıştıracağım bakalım
merakla bekliyoruz, el altında olmalı. her hobidaşa lazım bunlardan
-
abi senin o liste azalmaz hiç,
baştan söyleyim ben, yengem boşuna heves etmesinvallahi Ferhat eve nasıl sokacağımı şaşırdım
-
buna dürbünden dolayı mermi yüklemek zor olmuyor mu hocam
-
Eyvallah Hüseyin kesenin dibi delik ama gönül zengin
-
yok kuruyorsunuz kapatmadan önce güzel bir açı yakalayıp pelleti basıyorsunuz
-
vallahi Ferhat eve nasıl sokacağımı şaşırdım
Allah'tan bu ufak bişey Emir abi .
-
Sorma eve girerken Elimde çantalar filan vardı araya kaynatı verdim
-
Hatsan'dan supertract kundağı siparişi verdim. Supercharger dan çok memnumdum. Bakalım dipçikle nasıl olacak.
-
Hayırlı olsun abi. Ben gamo v3'ü bir seneden fazla oldu saklıyorum hâlâ
Süpertact çok kurcalıyor aklımı zaten ama bi magnum çakmayı planlıyorum. Torpedo sniper 5.5mm aklıma yattı. Çok hoşuma gitti şekli. Mod 125 sniper almayı düşünüyordum ama torpedo ağır basmaya başladı. Gamo V3'ü elden çıkarıp bi de supertact alsam hanımın iyi bi zamanında yeni aldım diye çıjartırım piyasaya. Aklama operasyonu düşünüyorum böyle -
Hatsan'dan supertract kundağı siparişi verdim. Supercharger dan çok memnumdum. Bakalım dipçikle nasıl olacak.
superchargerın recoil sistemi üstüne iri dürbün bağlayınca gövdeyi sağa sola yalpalıyordu. bunda sistem sabit olduğu için öyle bir oynama vede şakırtı yok. bakalım isabet ne olacak
-
Hayırlı olsun abi. Ben gamo v3'ü bir seneden fazla oldu saklıyorum hâlâ
Süpertact çok kurcalıyor aklımı zaten ama bi magnum çakmayı planlıyorum. Torpedo sniper 5.5mm aklıma yattı. Çok hoşuma gitti şekli. Mod 125 sniper almayı düşünüyordum ama torpedo ağır basmaya başladı. Gamo V3'ü elden çıkarıp bi de supertact alsam hanımın iyi bi zamanında yeni aldım diye çıjartırım piyasaya. Aklama operasyonu düşünüyorum böyletorpedo sniper gerçekten hoş bir silah ben mobilyaya bağlandığım için sentetik kundaktan dolayı benim dikkatimi çekmiyor
-
4x32 dürbün taktım 2li ayakla kayma yaptı,reddot takıldı kayma yaptı.100 150 atıştan sonra atışlar başka yere gitmeye başlayınca anlıyorsunuz
Atış seriliği dışında bana çekici gelen yanı olmamıştı,sonra arkadaşıma çekici geldi,ona verdim -
Emir abi ayarlar onu hayatta kaymaz
-
yav bir tufanca bukadarmı sarsıntılı olur . buda bsa yı dağıttı. Enteresan
-
Hayırlı olsun, gücü kuvveti yerinde portatif tüfek.
-