Büyük motosikletimi sattıktan sonra, sırf şehir içinde gezmek için aldığım bir scooter dı başta, terlik misali, ama bir kaç atışa gittikten sonra oldukça maharetli olduğunu gördüm bu arkadaşın
Atış alanına hangi araçlarla gidiyoruz? mesela benim scooter' ım aynı zamanda atış yastığım :)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Çok güzel..
Sizi motorun üzerinden atış yaparken görünce,forumun Kadir ağabey'i geldi aklıma 100 metre üzeri mod 99 atışı vardı böyle
-
Bende otobüsle gidiyorum
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bence böyle bir güzel ve aktif bir hobi sayfasında, böyle bir konu görememem eksik hissettirdi bana, Atışa gittiğimiz araçların silahlarımızla fotosu olmalı böyle bir yerde
-
Tüfeğiniz Baikal mı ?
-
Tüfeğiniz Baikal mı ?
Evet bu silahım baikal izh 18m 410.ga sırf slug atışı yapmak için almıştım vaktinde, üzerine birde 20 mm picattinny ray monte ettim, birde namlu aparatı ile harris bipod yerleştirdim, güzel oldu severek atış yaptığım bir silahımdır, birde 410. düzgün çalışan bir safirim var ama Baikal'da kendi döktüğüm farklı çekirdek kurşunları rahat deneyebiliyorum o yüzden bunu ekstra seviyorum .
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bu da benim araç abilerim,kardeşlerim kandiliniz mübarek olsun bu arada
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Yollar müsait olsa ben de benim aracı götüreceğim
-
Yollar müsait olsa ben de benim aracı götüreceğim
Üstadım yola ne gerek.en kestirmeden dümdüz atış alanına götürür bu canavar parçası
-
Buda benden atışa giderken ki araçlarım ve atış yastıklarım umarım rahatsız etmemişimdir kimseyi küçük bi espiri olsun istedim hayırlı kandiller
-
en güzeli ve masrafsızı
-
Şu fotoğraftan edindiğim izlenim, çok sağlam bir tüfek gibi durduğu, hiç bilgim yok ateşliler konusunda,
ama özellikle fotoğrafta görünen blok kısmı , güven veriyor insana..
-
IZHMASH tarafından yapıldığı içindir
Şu fotoğraftan edindiğim izlenim, çok sağlam bir tüfek gibi durduğu, hiç bilgim yok ateşliler konusunda,
ama özellikle fotoğrafta görünen blok kısmı , güven veriyor insana..
-
Bende otobüsle gidiyorum
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Tank'da diyebiliriz
Bu arada Mercedes'lerin bu kasası efsane W124...W124 ve W126 ile girilmeyecek yol arazi yoktur..Günümüzdeki tenekelerden çok güvenli ve konforlu bir araçtır..
O çeki demirine otobüs bağlansa götürmem demez
-
IZHMASH tarafından yapıldığı içindir
yani
daha aydınlatırsak ben gibi cahilleri..
gerçekten bilgim yok, böyle bir kültürüm yok.. -
http://tr.wikipedia.org/wiki/Izhmash
http://tr.wikipedia.org/wiki/AK-47
AK-47 kalaşnikov , PKM ülkemizde biksi diye bilinir , gibi bir çok silahın üreticisi Rusya'nın en büyük fabrikasıdır.
yani
daha aydınlatırsak ben gibi cahilleri..
gerçekten bilgim yok, böyle bir kültürüm yok.. -
Askerlikte kullanmış olduğum mühendislik harikaları
Aynı zamanda Ak47 ile ilgili küçük bir püf noktası paylaşayım bu silahı bilmeyen kurma kolunu sabitleyemez veya muayene pozisyonuna alamaz..G-3'lerde kurma kolu yuvasına oturtularak sabitlenir bilindiği üzere Ak 47'de ise şarjörü çıkartıp kurma kolu çekili vaziyette iken diğer elinizle şarjör yuvasının içinin sol tarafında yer alan tırnak yukarı itilerek kurma kolu sabitlenir..
-
Bu arada Ertuğrul dostum motosikletli fotoğraf koyunca eski ybr'm ile gittiğim domuz avları geldi aklıma tüfekleri bu şekilde bağlıyormuşum vaktinde...
-