Herkese selamlar;
Şimdi atıştan geldim daha karpuz kesemedim:)) 3-9x32 optima dürbünüm var daha hiç kullanmamıştım tek parça ayak aldım bu sabah montajını yaptım arasınada lastik sardım darbeyi biraz daha önlemek için ve araziye cıktım. 15 m'ye sıfırlama noktasını koydum 20 atış yaptım. Sıfırlayamadım pellet alt üst sağ sol alakasız vuruyordu krm ultra dome kullandım.(bundan önce de 4x20 dürbünle krm pelletle sıfırladığımda nokta atışlar yapıyordum sıkıntı yoktu pelletten memnundum) bundan sonra denediklerimi yazıyım;
Dürbünü söküp paket lastiklerini 1 taneye indirdim dengeli sıktım sonuç değişmedi
Namlu içini sadece kuru harbiyle temizledim olmadı
Çantamda yerli üretim atef vardı onunlada denedim olmadı
Denerken baktım artı kıl sağa yatmış dürbün kaymamış söktüm yine iyice baktım dürbün düz durmasına rahmen artı kıl sağa dönük( daha önce böyle değildi)
Forumdan ardayla(gepard) konustuk dürbünüde salladık herhangi bir ses yok:) şimdi;
20 atışta benim dürbünüm pertmi oldu yoksa dürbünüm arızalımıydı artı kıl niye döner ne yapmalıyım:) arkadaşlarım abilerim yardımınıza ihtiyacım var tecrübelerinizi görüşlerinizi eksik etmez yardımcı olursanız sevinirim:)
Herkese keyifli forumlar:)