Arkadaşlar İstanbula yağan kar sebebiyle evde kaldığım bir gün eğlenmek ve silahı bir miktar da olsa incelemek amacıyla çektiğim bir görüntü dür.Stoeger X20 Suppressor Combo kategorisinde gayet güzel ve isabetli bir silah (Benim atışlarımı dikkate alarak stabilitesini değerlendirmeyiniz )
Çekim ve görüntülerin birleştirmesi pek iyi olmadı üçretsiz kısıtlamalı bir program olması benim programı ilk defa kullanmam boşluklar olmasını sağladı. Ferhat arkadaşımızın desteğiyle paylaşmaya karar verdim umarım azda olsa eğlendirici olmuştur.
Silah Ferhat arkadaşımızın silahı, sayesinde gayet hoşuma giden Stoeger X20 Suppressor Combo yu kendimce inceleme şansım oldu kendisine teşekkür ederim.
Yaptığım ufak araştırmada Stoeger firması ilk Amerika da kuruluyor daha sonra İtalyan Beretta firmasına satılıyor. Günümüzde Stoeger firması ateşli silahlarını Türkiye de havalı silahlarını da Çin de ürettiğini duydum. Silahı kullananlara sormak istediğim, konuştuğum bazı arkadaşlar önçeki Stoeger lerin daha isabetli olduğu söyleniyor yeni üretimlerle öncekileri kullanma şansı olan arkadaşlar karşılaştırma yapabilirlerse sevinirim.