dürbünü sıfırlamak için uğraşıyodum sonra farkettimki ortalamam lazım bu dürbün için toplam klik sayısını bilen varmı tek taraftaki
Optima 3-9x44e Dürbün Ortalanması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bir tarafa doğru sonuna kadar çevirin ve daha sonra aynı işlemi diğer tarafa doğru yaparken klikleri sayın.
-
Bir tarafa doğru sonuna kadar çevirin ve daha sonra aynı işlemi diğer tarafa doğru yaparken klikleri sayın.
Teşekkürler
-
Sabırla
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Sabırla
bunu biliyodum ancak dün yaparken kilikler kaçtı o yüzden şuan daha önceden yapmış sayan biri varmı diye sordum
-
optimanın klikleri biraz adi, çok fazla oynamaya gelmiyor bozuluyor klikler.
-
sabah sabah saydım 510 klik sağ-sol ayarında 550 kilik üst-alt ayarında var daha sonraki yapan arkadaşlara kolaylık olsun
2 kere sıfırladım 3. sıfırlamaya bozuldu dürbün ortalanması 3.ye sıfırlayamadım
-
bunu biliyodum ancak dün yaparken kilikler kaçtı o yüzden şuan daha önceden yapmış sayan biri varmı diye sordum
buradan duyduğum kadarıyla klikler aynı marka modelde olsa değişebiliyor.özellikle optimada.
-
buradan duyduğum kadarıyla klikler aynı marka modelde olsa değişebiliyor.özellikle optimada.
beklerim hele optimadan özellikle beklerim
-
Optimalarda klik sayma işine girmeyin klikler standart değil ve çok zorlamaya gelmiyor. Son kliği bulucam diye tatsız bir son meydana çıkabilir. En güzeli optima için ayna karşısında yapılanı olur. Dürbünün ön merceğini arkadan biraz ışık alacak şekilde aynaya yaslayın ve artikılla artikılın iz düşümünü klikler vasıtasıyla üstüste getirin.
-
Optimalarda klik sayma işine girmeyin klikler standart değil ve çok zorlamaya gelmiyor. Son kliği bulucam diye tatsız bir son meydana çıkabilir. En güzeli optima için ayna karşısında yapılanı olur. Dürbünün ön merceğini arkadan biraz ışık alacak şekilde aynaya yaslayın ve artikılla artikılın iz düşümünü klikler vasıtasıyla üstüste getirin.
bende bu şekilde ayna ile yapıyorum gündüz gün ışığında çok belli oluyor
-
hazır optima konusu açılmışken aklıma takılan bir konu var...dürbün sıfırlamada ben tarretleri bu videodaki gibi ayarlıyorum... 2:30 il 3:30 arasına bakmanız yeterli...
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.ama birde bu video var...tarret yönleride mi standart değil acaba?
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Forumda başka bir konuda; 1.videodaki adam yönleri yanlış anlatmış diyorlardı öyle hatırlıyorum söylediği doğru resimlediği ok işaretlerimi yanlıştı tam tersimiydi bunun gibi bişeydi:)
-
Forumda başka bir konuda; 1.videodaki adam yönleri yanlış anlatmış diyorlardı öyle hatırlıyorum söylediği doğru resimlediği ok işaretlerimi yanlıştı tam tersimiydi bunun gibi bişeydi:)
evet hatırladım ama resimlerde gösterilen yönler doğru...benim dürbün o yönlerde hareket ediyor...herkesinkinin tam tersi yani...enterasan...sizin hangi yönde hareket ediyor?
-
evet hatırladım ama resimlerde gösterilen yönler doğru...benim dürbün o yönlerde hareket ediyor...herkesinkinin tam tersi yani...enterasan...sizin hangi yönde hareket ediyor?
üstünde left ve up diye yönleri gösteriyo zaten ayarlarken ona göre ayarlıyorum ben
-
evet hatırladım ama resimlerde gösterilen yönler doğru...benim dürbün o yönlerde hareket ediyor...herkesinkinin tam tersi yani...enterasan...sizin hangi yönde hareket ediyor?üst için tarret sol tarafa. alt için tarret sağ tarafa. sol için tarret sağ tarafa. sağ için tarret sol tarafa. hocam bende.
-
üst için tarret sol tarafa. alt için tarret sağ tarafa. sol için tarret sağ tarafa. sağ için tarret sol tarafa. hocam bende.
ya benim dürbün özel üretim ya da benim gözlerde bir problrm var ammaaann neyse hedefi vursun da tarretler nereye dönerse dönsün
-
ya benim dürbün özel üretim ya da benim gözlerde bir problrm var ammaaann neyse hedefi vursun da tarretler nereye dönerse dönsün
Aynen Hüseyin hocam sıfırlansın üzmesin yeter acaba diğer x44'ler nasıl julia hocam sizin yönler ne tarafa doğru
-
Aynen Hüseyin hocam sıfırlansın üzmesin yeter acaba diğer x44'ler nasıl julia hocam sizin yönler ne tarafa doğru
bende sol saat yönünde sağ saat yönü tersine alt saat yönünde üst saat yönünün tersine
tüfeği 2 kere sıfırladım 3.ye sıfırlanmadı ortalamam gerekti bende ayna olurmu olmazmı bilmiyodum klikle yapayım dedim sabah sabah 1500 klik saydırdı bana toplam
-
Evet Hüseyin hocam senin dürbün özel üretim
-