Herkese merhaba.Emir abi(zetax) nin babasının teknesinde buluşup biraz açıldık, eğlenceli dakikalar geçirip tüfekleri ayarladıktan Çok eğlenceli dakikalar geçirdik, en kısa zamanda tekrarlamak dileğiyle hobiye güzel birkaç resmimiz armağan olsun...
Tekne ile Buluşma-3 Kafadar
-
- Adana
-
ErkanC -
6 Haziran 2015 19:53
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Özeleştiri:
Her ne kadar tüfek boş ve parmağım da tetik yerine hamster üzerinde de olsa namlunun Emir hocanın bacağını göstermesi hoş olmamış -
Tam doğru yere çevirmişin abi bide dolu olup basssaydın tetiğe... anladın sen
-
Allah muhafaza, Emir hoca daha lazım bize...
-
Şimdi orda olmak vardı, keyifli bir gün geçirmişsiniz. Tekneyle açılmışken hazır ok-yayla balık avı da deneseydiniz keşke.
-
Gerçekten keyifli bir gündü, yolunuz düşerse sizi de bekleriz. ok yay yoktu ama balık avı için oltalar nedense oraya gidince aklımıza geldi.
-
Niyetlendik ama iş işten geçtikten sonra :)Başka zamana inş hatta haftaya
-
Bu sefer hazırlıklı gidelim Erkan
-
tam teşkilat abi...
-
Seyhan Baraj gölünün nadide bir köşesinde bulunuyor gittiğimiz yer Ümit amcanın teknesi de burada(Emir hocanın babası). Aynı zamanda burası yaban ördeklerinin de uğrak yeri. İnsana huzur veren güzel bir yer, Ümit amcanın güzel sohbetleri de cabası...
-
Hepinizi bekleriz kubilay can dostum bizi bu yaştan sonra 2. Kez sünnet edecekmişsin ama ben seni bilirim dostum sende tetik disiplini vardır. ( nedense ürperdim ) bi dahaki sefere sen tüfeği getirme yada ben tutarım senin tüfeği . oops yanlış adama yanlış sey yazdık ama neyse
-
Hepinizi bekleriz kubilay can dostum bizi bu yaştan sonra 2. Kez sünnet edecekmişsin ama ben seni bilirim dostum sende tetik disiplini vardır. ( nedense ürperdim ) bi dahaki sefere sen tüfeği getirme yada ben tutarım senin tüfeği . oops yanlış adama yanlış sey yazdık ama neyse
Saf köylü çocuğuyum ben, sen yanlış yazsan da ben doğru anlarım
-
bizbizi biliriz dostum bunun hesabını sorarsın sen
-
Bilahare...
-
Yahu bu gün iyi geldi kaç günün stresine hele o çivi vurma olayı tam güzel oldu
-
Daha duyurursun bütün hobidaşlara
-
En çok keyif aldığım atışların başında geliyor diyebilirim, ama bugün senin günündü
-
öyle deme Erkan, Emirin de vurabildiği bir hedef çıktı sonunda
-
Adama laf yok arkadaş çiviye takla attırdı resmen
-
Takdir etmek lazım
-