Puncher Walnut Stock Teak Oil & Matt Varnish
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
- Resmi Gönderi
güzel bir çalışma ellerine emeğine sağlık
-
Eyvallah sağolasın..
-
Elinize sağlık çok başarılı bi çalışma olmuş,kundağın karakteri değişmiş resmen
-
Sağolasın Mustafa..
Renkli verniğe meşe ve ceviz gibi damarlı,lifli ağaçlarda karşıyım..Kundağın altında yatan damarlar teak yağı ile meydana çıktı..
-
ellerinize sağlık güzel çıkmış
saygılar -
Ellerinize sağlık. Uzun zamandır foruma giremedim, böyle bir emek görünce iyi geldi valla...
-
vernigi kundaktan nasıl soktugunuzu sorabılırmıyım? yanı sadece zımparalayarakmı yoksa vernık sokmek ıcın kımyasal bıseyler kullandınızmı? duz yuzeylerden zımpara ıle cıkarmak kolay olsada gırıntılı ıslemelı yerlerden ıslemelerı bozmadan nasıl cıkartılır merak edıyorum
-
vernigi kundaktan nasıl soktugunuzu sorabılırmıyım? yanı sadece zımparalayarakmı yoksa vernık sokmek ıcın kımyasal bıseyler kullandınızmı? duz yuzeylerden zımpara ıle cıkarmak kolay olsada gırıntılı ıslemelı yerlerden ıslemelerı bozmadan nasıl cıkartılır merak edıyorum
Merhaba
Verniği zımpara ile sökerken sırasıyla 100 lük zımparayla başlayıp 400 le bitirdim..Girintili yerleri 220 + 320 sünger zımpara ile zorda olsa çıkardım zira yapıyı bozmamak için ince kumlu sünger zımpara girintilerin şeklini alıyor tabi yanında bir hayli zamanda aldığını belirtmeliyim..İşlemeli yerleri 320 zımpara ile yüzeysel aldım gözeneklerin siyah kalmasına müsade ettim..Herhangi bir kimyasal kullanmadım.. (boya-vernik sökücü)
Elimde evvelden kalan zımparalar vardı akşamüstü kafama estiği bir anda yere çarşafı serip başladım zımparaya meşakatli süreçten sonra gece yarısına doğru ham ahşabı gördüm nitekim elimde o esnada kimyasal çözücü yoktu şimdi yine yapsam kesinlikle kimyasalı kullanırım
-
Renovasyon çalışması tamamlandı..Kundağın bitmiş hali..
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Süper olmuş gerçekten...
-
Elinize sağlık çok güzel görünüyor
Sonsuz keyifle kullanmanızı dilerim. -
Elinize sağlık. Resmen sınıf atlatmışsınız silaha. Güzel günlerde kullanın.
-
Merhaba
Verniği zımpara ile sökerken sırasıyla 100 lük zımparayla başlayıp 400 le bitirdim..Girintili yerleri 220 + 320 sünger zımpara ile zorda olsa çıkardım zira yapıyı bozmamak için ince kumlu sünger zımpara girintilerin şeklini alıyor tabi yanında bir hayli zamanda aldığını belirtmeliyim..İşlemeli yerleri 320 zımpara ile yüzeysel aldım gözeneklerin siyah kalmasına müsade ettim..Herhangi bir kimyasal kullanmadım.. (boya-vernik sökücü)
Elimde evvelden kalan zımparalar vardı akşamüstü kafama estiği bir anda yere çarşafı serip başladım zımparaya meşakatli süreçten sonra gece yarısına doğru ham ahşabı gördüm nitekim elimde o esnada kimyasal çözücü yoktu şimdi yine yapsam kesinlikle kimyasalı kullanırım
gercekten yorucu fakat guzel bır calısma olmus ayrıca turk bayragı cıkartmasıda ufak ama guzel bır detay gule gule kullanın