Değerli forum üyeleri, geçen gün tüfeğin namlusunu söküp tekrar yerine taktığımda dürbün sıfırlamasının bozulmuş olduğunu gördüm ve tekrar sıfırlamak zorunda kaldım. Sorum şu; aca ben mi namluyu yerine doğru oturtturamadım, yoksa namlu sökülünce sıfırlamanın bozulması normal mi? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.
Bt65 namlu sökümü
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Konu hakkında ZETAX nickli Emir Bey'e veya Mustafa Ekiz'e danışabilirsiniz.
-
Emir abi tatile mi çıktı? Çoktandır bir yorumunu yazısını okuyamadım merak ettim. Ayrıca mod 25 supertact'ın son durumu ne acaba
-
Valla çocuğun sünnet olayı vardı onunla ilgili koşuşturuyordur. Bu hafta telefonla görüştük, yakında inceleme ve modifikasyon mesajlarıyla döner.
O supertact ile daha kaç dürbün pert edecek merak ediyorum
-
Teşekkür ederim arkadaşlar. Daha önce sizin başınıza da böyle bir şey geldi mi.
-
bence bozulur, hatta namlu sökümünde bozulmayacakta ne zaman bozulacak:) her sıkılan vida torku etkiler
-
Çok fazla bozulmaması lazım en fazla 5-10 tık oynar diye düşünüyorum. esas mesele sağ sol turetlerinde kayma olmaması lazım.
-
setskurların bastığı yerde zaten havşalar var.yanlış takmış olma ihtimaliniz yok yani.hava transfer portunun aşağı bakacağı şekilde taktıysanız,setskurlarda zaten havşaları karşılar ve sorun kalmaz.