3d yazıcı olsa kesinlikle denerdim yapmayı
merhabalar;
bende buyuk ebatlı 3d printer var eger cızımlerınız varsa basım konusunda destek olabılırım...
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
3d yazıcı olsa kesinlikle denerdim yapmayı
merhabalar;
bende buyuk ebatlı 3d printer var eger cızımlerınız varsa basım konusunda destek olabılırım...
merhabalar;
merhabalar. ne yazık ki bir çalışmam mevcut değil. ama belki ilgili arkadaşlar hazırlayabilir.
ben kundak tasarladım şuan proje devam ediyor.Yapım aşamasında bittiğinde paylaşım yapıcam.
Hayırlı geceler.
Vallahi ben fazlasıyla beğendim. Piyasaya çıkınca tasarımın memnun edeceğini düşünüyorum. Fiyatı inşallah üzmez de ay sonu muhabbetleri olmasın...
süper fiyatı abartı olmazsa bende alırım uzun süredir seri üretim dipçik bekliyordum kullanıcıların taleplerini dikkate almaları çok iyi olmuş
süper fiyatı abartı olmazsa bende alırım uzun süredir seri üretim dipçik bekliyordum kullanıcıların taleplerini dikkate almaları çok iyi olmuş
Vallahi ben fazlasıyla beğendim. Piyasaya çıkınca tasarımın memnun edeceğini düşünüyorum. Fiyatı inşallah üzmez de ay sonu muhabbetleri olmasın...
aynen tasarım olarak güzel duruyor, fiyatı da konuda geçtiği gibi uygun olursa herkes edinir herhalde..
aynen tasarım olarak güzel duruyor, fiyatı da konuda geçtiği gibi uygun olursa herkes edinir herhalde..
Aynen katılıyorum
ürünün cıkıs tarıhı hakkında kesın bılgı varmı acaba?
Artur abi bekir ben
Fabrika ile dun gorustum imalat asamasi bitmis paketleme asamasindaymis suan.
10,15 gune dagitici distribütör olan meydanav'a gonderim saglayacakmis.
Meydanav ile gorustum ürun geldiginde haber verecek.
Arkadaşlar
Zoraki hp01 icin dipçik meydan av mercan dagitici bayiye gelmistir.
Fiyatı 150TL olarak soylediler.
Airgunturk icin indirim istedim 125 TLden yapacaklar.
Bilginize
Arkadaşlar
Zoraki hp01 icin dipçik meydan av mercan dagitici bayiye gelmistir.
Fiyatı 150TL olarak soylediler.
Airgunturk icin indirim istedim 125 TLden yapacaklar.
Bilginize
toplanıp mı gidelim? airguntük indirim kodunu vererek kim ne zaman isterse alsın mı? beklediğimiz fiyat değil ama bir kaç kişi gidersek en azından birer kutu da pellet koparalım derim
toplanıp mı gidelim? airguntük indirim kodunu vererek kim ne zaman isterse alsın mı? beklediğimiz fiyat değil ama bir kaç kişi gidersek en azından birer kutu da pellet koparalım derim
Valla bizim Ankara'dan toplanıp gelmemiz birazcık sıkıntı olabilir Online satıştan bilginiz var mıydı? Daha görünmüyor da. Ben de hemen alacağım sahsen...
Mercandaki şubeyi aradım şimdi: Fiyat konusunu netleştirmediklerini, 150TL olarak düşünüldüğünü ancak yarına kesin belli olacağını vs. sanırım diğer şubelere daha dağıtım olmadığını ve hafta sonuna kadar online satış listesine ekleneceğini belirttiler.
02125192878 hudaverdi bey'i le konusabilirsiniz.
Firmaya eft yada mail order ile adresinize kargo yaptirirsiniz.
Toplu alimlarda ise kendi grup takim arkadaslarinizla toplanir oyle islem yapabilirsiniz.
Dipcik güzelmiş de ,yanak desteği çok alçak görünüyor. Gez göz ile atış için tasarlamış sanki, umarım ayar lı kısım dürbün yüksekliğini kurtarır şekilde ayarlamış tır
Dipcik güzelmiş de ,yanak desteği çok alçak görünüyor. Gez göz ile atış için tasarlamış sanki, umarım ayar lı kısım dürbün yüksekliğini kurtarır şekilde ayarlamış tır
yükseklik ayarı var varda 150tl çok bence
[Resim Engellendi: http://www.arprotech.com/shop/images/detailed/12/crosse-stock-zoraki-hp01-hp-01-3.jpg]
yükseklik ayarını gördüm de sanki dürbün için yetersiz gibi geldi bana .
fiyat da forum için 125 tl olursa güzel olur , çok da yüksek fiyatlı değil sonuçta orjinal bir dipcik
Mod 25 supertractın dipçiği 50 TL. Bence resimde görülenden de kaliteli. Bu fiyata daha kaliteli olmalıydı bence.
100 TL nin altına satılmazsa almam...
m. av eski model tüfekleri satamayınca bu dipciklerden kar etmeye karar verdi galiba...
Memlekette hükümet bile kurulmamış henüz, ve paranın en kıymetli olduğu anlardan biri.
Bünyesinde 3-5 TL'lik plastik barındıran bir dipçiğe 150 TL vermek akıl kârı değil, bence.
ki adı üstünde zaten Zoraki bir tabanca, ama canımız dipçikli bişey ile atış yapmak isterse tüfeklerimiz ile atarız