Bu gün hava hafif sıcak ve yine hafif rüzgarlıydı. Dürbünde şimleme yaparak sıfırlama çalışması yaptıktan sonra grupmanda fark olacakmı diye atışlar yaptım. Şimlemede mümkün olduğu kadar sağ ve sol turetleri optik merkezlemeden sonra dengelededim. Sonuçlar aşağıda sunulmuştur.
AT 44 FT LW 30 mt -35 mt -45 mt -50mt Gurupmanları
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Elinize sağlık gayet açıklayıcı olmuş. H&N nin atışları daha iyi gibi her metrede pelletin düştüğü nokta farklı olmuş 5. Yada 10 metre nekadar fark etmis
-
Saolun 4.5 Kalibre 35 mt sonra hafif bir rüzgar değişikliğinde etkileniyor. Ağir pelet daha iyi sonuc veriyor. Dipcik kismini tam sabitleyemedim atislara yansimistir. Yanliz simleme olmadan evvel gurupman daha daginikti özellikle optik merkezlemeden sonra sağ vesol turetlerin simleme ile sifirlamanin faydasi ar diye düşünüyorum
-
Emeginize saglik,güzel paylaşımlar olmuş
-
Tebrikler güzel grupman olmuş , 50 mt ye kadar 30 mm grupmanı aşmadığına göre tüfek ismindeki FT nin hakkını vermiş
-
Elinize emeğinize sağlık , ancak bilndiği üzere ctc (center to center) iki delik arasındaki mesafedir .delikleri çaplarını 4,5 yada 5 mm olduğunu kabul edersek ctc ler sizin ölçümlerinizden biraz farklı gibi.
-
Elinize emeğinize sağlık , ancak bilndiği üzere ctc (center to center) iki delik arasındaki mesafedir .delikleri çaplarını 4,5 yada 5 mm olduğunu kabul edersek ctc ler sizin ölçümlerinizden biraz farklı gibi.
30 ve 35 mt sapan birer tane var onu dikkate almadım. onlarıda çarpı gösterim. Örneklendirirseniz daha iyi olur. Onun kumpaslı ölçüm resmini koyarım beraber yorumlayalım.
-
ilk resimdeki ( sağdaki 9 rakamı ve soldaki 9 rakamı) iki delik arasına en az dört tane daha sığar ki sadece burası 4x5= 20 mm yapar ama siz ctc 11 mm yazmışsınız
-
modelci rumuzlu arkadışıma teşşekür ediyorum uyardığı için. Bazı resimlerde kumpasla yanlış ölçüm yapmışım (ramazan etkisi birazda kumpası kullanmadaki acemiliğimden kaynaklı) yanlış olan resimlerin revizesi aşağıdaki şekilde olmuştur. Ayrıca kumpaslı ölçüm görüntüleri tekrar aşağıda sunulmuştur.
HN 30 mt gurupman 11 mm değil 15 mm
HN 35 mt grupman 11 mm değil 14 mm
HN 45 mt grupman 21 mm değil 22 mm olmuştur. Saygılarımla -
sonuçta müsabaka puanlamasi yapılmıyor , 1 -2 mm in lafı olmaz
-
Elinize sağlık güzel atışlar olmuş
Tebrik ederim... -
tebrikler
-
Elinize sağlık güzel atışlar.
-
Gözüne sağlık diyorum abi bende iyi görmüşsün maşallah
-
HN FT 8,64 de hız 756 fbs düşürüldüktrn sonra Bu gün yapılan gurupmanlar aşağıdaki şekilde olmuştur. On Target Programı kullanılarak grupman değerlendirmesi yapılmıştır. Şu haliyle güç 10,96 FT.Lbf olup gücün 11,5 FT.Lbf çıkarılması uzun mesafede gurupmanın daha iyi olacağını (önceki denemelerimden kıyasla) sanıyorum.
-
crosman pallet ile daha ıyı sonuc olacağınızı düşünüyorum galatian carbın1 1.77 ile en ıyı sonucu crosman ultra magnum ile aldım. sizin güc düşük olduğu için crosman hollov point ile daha küçük gruplar yapacağınızı düşünüyorum.
-
Gayet güzel olmuş elinize sağlık
-
Sağolun