Evet arkadaşlar başlıkta da belirtmiş olduğum gibi pcp tüfek almaya karar verdim sizce 100-150 metre gibi mesafelerde kral puncher max mı yoksa at44 long lw mi daha iyi grupmanlar çıkarır kalibre olarak 5.5 düşünüyorum
Saygılar
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Evet arkadaşlar başlıkta da belirtmiş olduğum gibi pcp tüfek almaya karar verdim sizce 100-150 metre gibi mesafelerde kral puncher max mı yoksa at44 long lw mi daha iyi grupmanlar çıkarır kalibre olarak 5.5 düşünüyorum
Saygılar
Kraldan lw namlu için net bilgi gelirse puncher, yoksa at44 derim. at 44 kendi sınıfında isabetini ispatlamıştır
Kraldan lw namlu için net bilgi gelirse puncher, yoksa at44 derim. at 44 kendi sınıfında isabetini ispatlamıştır
hocam şu 1-2 hafta içinde alıcam ve aldıktan sonra da pişman olmak istemiyorum sizce şuan ki durumda at 44 mü almalıyım
eveett kral da yapınca bt65 att ikilemi yerini kral a bıraktı
Şuaki kendi gözlemlerime göre ikiside aynı seviyede . Ama servis olanağı açısından da bakarsak hatsan hep bir adım önde.
eveett kral da yapınca bt65 att ikilemi yerini kral a bıraktı
Şuaki kendi gözlemlerime göre ikiside aynı seviyede . Ama servis olanağı açısından da bakarsak hatsan hep bir adım önde.
forumda bazı arkadaşlar kralın grupmanlarını paylaşmış 30 metrede kimi nerdeyse tek delik 15 metrede de kimi nerdeyse 4-5 cm açıklığında ve buda benim kafamı karıştırdı alırsam kralı beni üzermi diye 100 metre gibi mesafelerde
at44 derim.
at44 derim.
cevabınız için çok teşekkür ederim eğer neden at44 ün daha iyi olduğunu açıklarsaniz daha çok sevinirim
Kral Puncher fiziki yapı itibariyle at44'ten iki gömlek üstün duruyor. Lakin Hatsan at44 a dan z ye herşeyi bilinen ve biraz üstüne gidilince "vuran" bir tüfek haline gelebiliyor.
Hatsan'ın servisinin ilgili oluşu da bunda etken. Kral Arms pcp konusunda biraz daha yol alınca muhtemelen Hatsan'ın canını fena halde sıkacaktır.
ben bir puncher sahibi olarak 100-150 m seni memnun etmez gelgelelim at 44 benide bu mesafelerde memnun etmez
ne yapmak istediğine bağlı.
ben en fazla 75 m attim grupman 6-7 cm 100m atmadim bile 10 ile 55 m den 0.5 - 4 cm capında herseyi vuruyorsun
100 m den soda şişesi falan vurursun ama iyi bir grupman "Standart" bir tüfekle hayal
İki silahıda kullandim,bence ikisi de bir ital silah kalitesinde ve isabetinde degil.
Maddi gucun bu silahlar seviyesindeyse ikiside guzel bir tercih.
Bir av bayine git ikisine al eline, hangisi gönlüne yatarsa tercihini ondan yana yap.
Bu hobinin tek bir gercegi var hangisini alirsan al digerinde gözun kalacak.
Her zaman farkli silahlar denemek isteyeceksin.
O yüzden kalbinin sesini dinle derim...
at44 long lw var elimde isabetine diyecek yok 40-50 civarı stabil atış yapıyor puncher daha fazla stabil atış ve daha ergonomik galiba serviste hatsanı kimse tutmaz ama puncher daha yakışıklı işte meret insanda şüpheuyandırıyor yoksa bence tatlı bir silah puncher bence sen at44 long lw al beğenmezsen satarsın puncher alırsın onuda beğenmezsen yapacak bişi yok hayırlı sahurlar
namlu bakımından hatsan ile kralın namlusunda çok fark varmıdır arkadaşlar
Formda AT44 ve hatsanın diğer PCP tüfekleri için bir çok tecrübe paylaşımı bulabilirsiniz. Ancak Puncherda yeni bir pcp olduğundan doğal olarak bir At44 kadar bulamazsınız. Ancak yavaş yavaş paylaşımlar yapılmakta bu biraz süreç alacağından şuan için puncher da karar vermekte biraz teredütlere neden olmaktadı. Puncher görünüş ve işlevsellik ve hafiflik olarak fiyat performans olarak iyi gözükmektedir. Ancak grupman olarak formda 2 yayın yapılmıştır. 1.cisi maxsi olmayan modelinde grupman dağınık çıkmış olup sebep olarak namlunun iyi olmayışı yorumlarına neden olmuştur. Ancak 2. yayınlanan maxsi modelinin grupmanı daha iyi çıkmıştır. Bu durum kafalarda bir karışıklık oluşturmuş değişik yorumlamalara neden olmaktadır. Örneğin bu farklılık tüfekten tüfeğe değişecekmidir. Her tüfekte aynı stabilite olacakmı yoksa her tüfekte budurum farklımı olacak yada maxsi modelleri iyide normal modellerdemi bu sorun mu var gibi soruların cevabı zamanla ortaya çıkacaktır.
namlu bakımından hatsan ile kralın namlusunda çok fark varmıdır arkadaşlar
şimdilik dağlar kadar fark var gibi duruyor.
Forumda Kralın kısa zamanda lw namlulu puncherı piyasaya süreceği yazıldı. Sonuçları bilemeyiz tabii ki ancak yeni tüfek edinecekler bir süre daha bekleyebilirler bence. Bekleneni vermezse hatsana devam.
bekliycek çok fazla sürem yok şu an yayladayım ve şehirde kullanamıyacağım için yayladayken alıp kullanmam gerekiyor şu durumda hatsan alsak arıza sorunu yaşarmıyım çok fazla sizce
Arıza durumunda Hatsanın servisi iyi zaten.
ozaman bekleyelim biraz daha bende ilk at44 almak istiyordum ama puncher cok hos bir görünümle piyasaya çıktı aklımda hemen yer edindi tasarım çok güzeldi ama yorumlar namlu konusunda sıkıntı olduğunu gösteriyor açıkçası o yüzden almaktan vazgeçtim yetkililer forumdan zaten takip ediyordur inşallah mevcut tasarıma dokunmadan namlu konusunu çözerlerde bizde alırız...
haklısınız beklemek lazım ama benim fazla beklicek vaktim yok bu arada arkadaslar siteden bir arkadasımiza e posta gönderirken hata alıyorum sabahtan belli geçmiyor hata sizdede varmı böyle birsey hatayı yoneticiyede ulaştıramiyorum gene hata veriyo çünkü
Saygılar
pasimist tufegini aldiysan hangi modeli aldin goruslerini paylasirmisim