Hatsan mod 99 tüfeğimin namlusunda sebebini bilmediğim çok küçük bir sağa yamulma var. Firmaya gödermem gerekiyormu ?
Hatsan mod 99 namlu yamulması.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hatsan mod 99 tüfeğimin namlusunda sebebini bilmediğim çok küçük bir sağa yamulma var. Firmaya gödermem gerekiyormu ?
eğer bundan eminseniz çünkü saptamak kolay değildir göz yanılmasıda olabilir , kesinlikle göndermelisiniz her atışta sapma olur
-
Evet olduğuna eminim. Peki nasıl göderebilirim ? Ve ne kadar sürede geri alabilirim bir bilginiz varmı ?
-
Evet olduğuna eminim. Peki nasıl göderebilirim ? Ve ne kadar sürede geri alabilirim bir bilginiz varmı ?
fabrikayı arayın onlar gerekli bilgileri verirler zaten hemen gönderin der onlarda kağıda tüfeğin sorunlarını yazıp kargolamanızı isterler hemen göndersenizde bayramdan sonraya kalır büyük ihtimal , ben genelde av bayisiyle yapıyorum bu işlemi bi sorun olmadıda olursa getir biz göndeririz dediler
-
Hatsanın, Yurtiçi kargoyla anlaşması var, internet sitesindeki fabrika adresine gönderebilirsin.
-
Yardımlarınız için teşekkür ederim, fabrikaya mesaj attım bize kargolayın dediler artık gödericez yapıcak birşey yok.