at44 regülatör önerisi? Altaros mu yoksa başka alternatif varmı? regülatör tüpün boyunu etkilermi? (uzatırmı?)uzatırsa moderatör takılmasını engellermi?
at44 regülatör önerisi? Altaros mu yoksa başka alternatif varmı?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Altaros'u kimse önermiyor. Forumdan Mustafa Ekiz'in regülatörlerine bakabilirsiniz tüpün boyuna etkisi yok, tüpü delmeden tüpün içine takılıyor.
-
Evet mustafa Ekiz le bir görüş derim işin
Ehlidir kendisi.. -
Tavsiyeniz ve güveniniz için çok teşekkür ederim.
-
Mustafa bey ilgilendi en kısa sürede sağolsun.
-
regülatörunu söküp inceleme şansım olmadi bir kac yorumu okuyarak yorum yapiyorum ki turkiyede ilk regülatör yapan hakan hızlı'dan sonra sizi duyduk o altaros rezaletinden sonra neyse o ayri konu siz regülatörlerinizin montajindan sonrasi icin neler sunuyorsunuz bakim vs konularda kullanıcılara doğru kullanilmasi konusunda dikkat edilecek konulari belirtiyormusunuz mustafa bey
-
tabiki,bilgilendirmenin yanisira yaptigigim regulatorlerin arkasindayim.bunu herkes bilir zaten.
-
merak ettigim bir başka husus soz konusu regülatörleri istekler doğrultusunda mi imal ediyorsunuz yoksa belli bir standart varmi hiz konus sebebi ile
-
Hiz konusu sebebiyle derken?
-
Peki mustafa bey linkte de görüldüğü gibi daha once youtube kanalinizda paylaştığınız videoda görülen su filitre ne amaçlıdır http://kralav.com/tr/aksesuarlar#jp-carousel-2138
-
birincisi linkteki regulatoru krala ben vermedim.ikincisi filtrenin amaci pislik kacmamasi icindir.
-
Hiz konusu sebebiyle derken?
yani regülatör yaparken hangi hizda imal ediyorsunuz kendi standardinizmi bizim isteklerimizmi
-
birincisi linkteki regulatoru krala ben vermedim.ikincisi filtrenin amaci pislik kacmamasi icindir.
daha evvel altarostan ağımıza yandigi için temkinli ve bir okadar dikkatli davranmak zorundayiz bukafar benzerlik olunca sizin sandım
tüp icinde pislik veya toz ne derecede olur bu deneme yanilma yontemi ile alinmis bir önlemmidir -
Tup icindeki pislik dolum ekipmaninizdan kaynaklanir ve ortamdan kaynaklanir.
-
Teşekkür ederim beni dinleyip sıkılmadan cevap veriginiz icin
-
rica ederim.
-
Bu arada Mustafa bey in kurduğu regülatör sistemini yıllardır kullanıyorum. Sorunsuz çalışıyor teşekkürler. 5 yıl olmuş
-
Mustafa Ekizin regülatörünü 2013 den beri kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim...