slm arkadaslar kolay gelsin. Crosman 1077 4 tane tufegimi paint ball tupu bağlayarak 70 80 barda kuru hava ile atis yaptırıyorum. Hobi amaçlı değil balonlari vurduruyorum ticari olarak. Gündüz sicakta hicbir problem yok iken aksam hava soguktanmidir nedir 4 tufek ten 3 tanesi cok yavas atiyor. 1 tanesi sorunsuz çalışıyor. Ne yapmam lazim yardımlarınızı bekliyorum bilgi sahiplerinden
crosman 1077 modifiye hakkında acil yardim
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
nasıl bir modifiye istiyorsunuz
-
Sorunu yukarda belirttim hocam
-
Yaptığınız modifiye ile ilgili net bilgi vermek için sizin gibi bunu uygulamış olmak lazım.3ü neden yavaş atıyor yerine diğeri neden düzgün çalışıyor onu araştırsanız belki farklılığı tespit edebilirsiniz.Sonuçta yapan sizsiniz.
-
sorunun modifiye ile alakali olmadığını düşünüyorum. Ekipmanlari değiştirince yine sorun devam ediyor. Havanın soğuması ile alakalı . Oringler mi sertleşiyor acaba .Diğer pcp tüfeklerde bu sorun yaşanıyor mu. O bir tüfektede sorun oluyor ama diğerleri gibi değil
-
Maraşta kuru hava yı soğuktan basınç düşürecek kaç derece soğuk olabilir ki ?
Bence başka bir problem var
-
sorunun modifiye ile alakali olmadığını düşünüyorum. Ekipmanlari değiştirince yine sorun devam ediyor. Havanın soğuması ile alakalı . Oringler mi sertleşiyor acaba .Diğer pcp tüfeklerde bu sorun yaşanıyor mu. O bir tüfektede sorun oluyor ama diğerleri gibi değil
Sökme takma işleri elinizden geliyorsa ; normal çalışan tüfekle sıkıntılı
Tüfeği söküp valf yayı çekiç yayı ölçüleri ve sertlik karşılaştıması yapıp
Bu arada oring namına nevarsa onlarıda kontrol ederek karşılaştırmak
Doğru olur , oringde kopma varsa soğuktan dolayı büzülme olur ve kopma
Noktasından kaçak yapar sıcaktada uzayıp kopma noktasında birleşerek
Kaçağa izin vermeye bilir ,Deneme yanılma gibi düşünün eminim bu şekilde teşhis konabilir
Hatta olmadı namlulurı değiştirip denemektede yarar var.