Evet yormuyor 80-85 pompada doluyor.
Bir Çantaya sığan bir çok marifet: At P2
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
çanta gayet güzel olmuş. Bendeki mod 25 supertact için de bu tarzda bişeyler çalışmak lazım :))
-
Daha önce mesajlarınıza yazdığınız numaralar sebebi ile uyarmıştım.Şimdi de alaycı üslubunuz sebebi ile sizi tekrar uyarıyorum.
Forum üyelerinden hakkınızda gelecek en ufak şikayette üyeliğinizi süresiz olarak engellemek zorunda kalacağım.
alaycı üslup olarak algılanması ilginç. Sadece çanta hoşuma gitti ve bu yüzden patent alın dedim. Gerçekten güzel olmuş emeğe saygı.
-
Sıkıntı yok çanta çok hoş oldu gücüde arttırdığım için gayet tatminkar sonuçları var
Ben nereye oda oraya gidiyor şu pompa işinide bir çözüm bulsam tadından yenmeyecek -
buda bizim çanta.
haydi atışa -
buda bizim çanta.
haydi atışa -
@zaruri abicim zorakinin yanındaki hangi havalı tabanca?
-
daha güzelleri sizin olsun
-
@zaruri abicim zorakinin yanındaki hangi havalı tabanca?
hw 45
-
daha güzelleri sizin olsun
Teşekkür ederim işin esprisi bir yana süper olmuş çanta ve aksesuarlar.. Kazasız belasız kullanın inşaallah..
-
teşekkür eder Sizede kazasız atışlar dilerim. Maksat birşeylerle kafa dağıtmak.
-
buda bizim çanta.
haydi atışaGerçekten çok şık olmuş. Kazasız belasız kullanın.
-
çok teşekkür ederim.
-