AA TX200 .177 CAL. KAPALI MEKAN 5 ATIŞ

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Desteksiz de olsa bence de dağınık, nedir ki 10 metre. Hele ki bu silah için. Bir gariplik var bence.

Bundan ne farkı var sizin atışlarınızın ?

The content cannot be displayed because it is no longer available.

Hatsan mod 25 supercharger ile 10 metre desteksiz grupmanım. Tabanca 150 TL, pellet 4 TL.
    Silahta bir problem var herhalde.

Mesaj 2 düzenlendi, son düzenleyen Enginsu: ekleme (28 Temmuz 2015 19:33).

• Selamlar
    Bence de biraz dağınık grupman olmuş :) o tüfek 10 metre mesafede tek deliğe yakın grupman yapabilecek yetenekte. Sanırım acele ve desteksiz atış kaynaklı. Destekli ve daha konsantre bir şekilde tekrar deneyip sonucu yine burda paylaşırsanız aradaki farka sizde şaşracaksınızdır.
    Saygılar

• Daha iyi atan tüm arkadaşların ellerine sağlık .atışlar desteksiz sayılır ve dürbünü ayarlamaya çalışıyorum henüz istediğim gibi ayar yapamadım.dürbünü vücuduma göre tam olarak ayarlamaya çalışıyorum.sanırım bir Atış sehpası yaptıracağım ve yastık almam gerekiyor

Air Arms TX200 MK3 .177 cal.
    Hawke Varmint SF 6-24x44 (1/2 MD)
    SportsMatch DM60 Dampa

• Selamlar;

Envanterdeki donanım maşallah dedirtecek kalitede :), dürbün ayarı önemlidir heleki orta hat sıfırlaması işte o çok daha önemlidir. Tam ayar yaptıktan sonra ki paylaşımınız da bir sonraki fotoda sanırım bize tebrik etmek düşecek. Bol isabetli atışlar

Saygılar