İyi akşamlar, bunaltıcı sıcak bir günün ardından akşam serinliğinde biraz stres atmak istedim.
Arkadaşıma ait ola Bam b 19 ile deneme atışları yaptım, Çin malı olan bam düşündüğüm kadar kötü atışlar yapmadı üstelik silah biraz eski ve hırpalanmış.
Atışları sizlerle paylaşmak istedim.
Mesafe 18 mt.
BAM B 19 test atışları.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Çin tüfekleri fena değil bendeki smk larda gayet isabetliler
-
Evet gayet iyi özellikle atış yaptığım model pek üst model olmamasına rağmen tatmin ediciydi, Bam b 30-1 modelini almayı çok düşündüm diana muadili fakat güvenlik acısından önermediler parmakları kopartır dediler vazgeçtim.
Öğrendiğime göre Bamları üreten firma XISICO stoeger ler dahil bir çok firmaya üretim yapıyormuş. -
Parmak kopartacağını zannetmiyorum çünkü mod 54 deki sistem gibiyse emniyeti ciddi anlamda iyidir. Çalıştığını gözünüzle görürsünüz . Türkiyede satılsa bende alırım ama burada yok girişide yok.
Ben smk yı inceledigimde namlularinin ve mekaniğinin gayet iyi olduğunu gördüm -
BAM ın baya güzel modelleri var ithal etselerde alsak şöyle uygun fiyatlı bol çeşit
-
Hocam elinize sağlık güzel atışlar güzel tüfek
Gamo hunter 440'ı hatırlattı bana...
Bam tüfekler yurtdışında seviliyor ve tam bir fiyat performans canavarı. İthalatla uğraşanlar dünyada bile pahalı kabul edilen markaları ithal edeceklerine buna el atsalar epey tutardı eminim.
-
Bam b 30-1 Diana 52 nin muadili,ilk ürünlerin emniyetlerinde sorun yaşanmış ve bazı talihsiz olaylar yaşandığı için böyle bir kanı yayılmış.
Tabiki bir diana değiller ne var ki diana nın buradaki fiyatı 650 euro bam b30-1 170-180 euro.
Bu aralar yoğunluktan siteye dahi girme fırsatı bulamadım ,ilk fırsatta gidip yakından incelemek istiyorum bakalım tatmin ederse bir tane edinmek kısmet olur inşallah.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
kurulurken mod52 deki sesin aynısı çıkıyor, çok hoş geliyordu bu ses kulağıma