Selamun Aleyküm.. Forumda siz değerli abilerimizin ve kardeşlerimizin yorumlarından yola çıkarak Zoraki Hp Ultra 01 marka tabanca aldım. Fakat kargo elime kutusu boş bir şekilde ulaştı..Ve bu durumu kuryeye bildirmek için gittiğimde şubedekiler kuryenin yanında açmadığım için beni sorumlu tutuyorlar.. Çok üzgünüm çok zorluklarla aldığım tabancam yok oldu.. yani kısacası bizim hobi başlamadan bitti..Siz siz olun sakın kuryenin önünde açmadan kargonuzu teslim almayın.. Herkese şimdiden teşekkür ederim..
Kargoda Zoraki marka Tabancamın Kaybolması..
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
geçmiş olsun kötü bir tecrübe olmuş malesef ülkemizde böyle şeyler mevcut bende yurt dışından takipsiz gelen ürünlerin çalındığına şahit olmuştum
-
Teşekkür ederim.. işin kötü tarafı da ne biliyor musunuz? İhaleyi bana bırakmaları neymiş kuryenin önünde açmalıymışım.Kurye de kabul ediyor kutunun boş oldugunu ve ağzının açık kaldığını.Tutanak tutacağız kuryenin yanında kağıt yoktu.. Utanmasalar sen aldın bize iftira atıyorsun diyecekler..
-
Türklüğü , Türkiyeyi çok severim ancak bu ülkenin bişey olmayacağını ne zaman anladım biliyomusunuz haberleri izlerken hindistanda otobüsteki kıza tecavüz edip öldürdükleri haberini izlerken bu ne biçim ülke nasıl insan bunlar nasıl canilik dedim 2 ay sonra benim ülkemde de oldu hemde kaç defa ondan sonra çoğu şeye şaşırmıyorum , sizin olayınızda da tutanak tuttursaydınız diyolar ya geçen kargo geldi aldım hemen döndü gidiyodu açalım boşsa tutanak tutarız dedim abi bisürü işim var dedi gitti size demelerindeki tek sebepleride kendi başlarından atmak sorunu , şubeyle bırakmayın işi şikayetvar.com a yazın genel merkezlerine yazın vazgeçmeyin arkasında durun
-
Teşekkür ederim verdiğiniz destek için ama bunlar beni suçlu çıkartmak için ellerinden geleni yapıyorlar.. Ne zorluklarla ne hayallerle almıştım o silahı yazık oldu..
-
Aldığınız firma ilede irtibata geçin ,kutuyu nasıl paketlediklerini sorun . kutuyu size gönderirken içi açıldığı zaman ambalajından belli olacak şekilde göndermeleri gerekirdi.
Eğer kutu size boş geldiyse çok hafif olması gerek ağırlığından anlamadınız mı ? Birde hangi kargo ve şube olduğunu açıklarsanız bizlerde o firma ile gönderi alırken dikkatli olalım
-
Selamlar;
Öncelikle geçmiş olsun, üzücü bir olay. Ürünü sıfır olarak mı aldınız yoksa ikinci el mi?. Sıfır aldı iseniz aldığınız mağaza ile iletişime geçip durumu bildirin. Akabinde tüketici mahkemesine ilgili kargo şirketi hakkında dava açın. Tutanak diye diretirlerse gelen görevlinin tutanak tutma isteminizi ret ettiğini, ve size sıkıntı çıkardığını beyan edin. Müşteri olarak hem gelen ürünün açık olması ( çalınma ? ) hemde kapıda tutanak tespiti hazırlanma hususunda hakkınızın iki kere gasp edildiğini idda edin. Peşini bırakmayın derim bu olayın çok çirkin bir olay, davayı direk şirkete açın.
Saygılar -
Ben silahı güvenilir birinden 2.el aldım.. O da sıkıntıda kaldı.. Kargoyu arayınca onu suçlayan oluyor o arayınca beni suçluyorlar.. Napacağımı bilemiyorum eleman da tutanağı dönüşte tutacağını söyledi... Ne dolaplar dönüyor güvenmemek lazımmış bunlara onu anladım..çok yazık.. İşsiz olduğumdan dolayı silahı zorlukla almıştım keşke silahı çalmak yerine benden adam gibi isteselerdi..
-
Öncelikle geçmiş olsun,bence çok fazla hemen sıcağı sıcağına kendinizi kuruntulara bırakmayın üzümeyinde fazlaca, lakin kargonuzun ağızı açıksa bu durumu kargo şirketinin genel müdürlüğüne bildirin,kargonuzun aktarmada bölgelerinde yada bu aradaki servisleme taşımalarında düşmesi çok olası durumda çünkü ağzı açık dediniz vakit geçmeden uygun bir lisan ve sabırlılıkla genel merkezi yada müşteri hizmetlerini arayın hemen ilgili birime aktarırlar sandığımız gibi tek elden gelmiyor kargolarımız bir çok duraktan geçiyorlar ve bu esnada çıplak bir şekilde tabanca düşmüş olursa büyük bir %90 kesinlikle hemen kimin olduğunu bulamazlar bayağı zor olur onlar için,sen bu şansınıda hemen bir dene tabancanı söyle hatta tarif et onlarda gelmiş olduğu bütün güzergahlara ihbarda bulunurlar ve aktarmadan veya araçlardan birinde çıkarbilir araçlar boşalınca belli olur buda umarım rahatlarsın,hatta buradan bizimlede sonucunu paylaşırsan her konuda yardımcı olurum şahsım adıma.
-
Konuyu buraya da taşımamın sebebi sizler de benim düşdüğüm duruma düşmemeniz içindir.. Kargonuzu kuryenin önünde açmadan teslim alıp imza atmayın abiler,kardeşler aman diyeyim.. Eğer kurye işlerinin çok olduğunu söyleyip kargoyu açmadan imza atmakta diretirse kesinlikle almayın..Artık yapacak çok ta bir şey kalmadı ihaleyi bana bırakacaklar..Şunu da belirtmek isterim ki bu forumda dürüstçe yaptığınız yorumlarınızı içten bulduğum için herkese teşekkür ederim sizlere inanıyor ve de güveniyorum bu zaman olmadı ilerde alırım inşaallah..Hepinizi seviyorum iyi günler dilerim..
-
pattblack ve diğer arkadaşlar teşekkür ederim vakit ayırdığınız için ama düşme gibi bir durum yok bilinçli alınmış bir kutu pellet dahi alınmış..airgunturk.com/attachment/20783/
-
Fotoğrafı ve fişini kaybetme yeterli deliller elinde zaten her ihtimale karşı sen tedbirli ol yinede.
-
Arkadaşlar olayı üzerime yıktılar.. Kurye saat 6 da tutanak tutmaya geleceğini söyledi ama gelmedi aradım açmıyor.. İstanbul'dan da 'ne malum alıp içeri koymadığı' diyerekten beni suçlu çıkarıyorlar halbuki kurye de kabul ediyor kutunun çok hafif olduğunu ve poşetinin yarıya kadar açık olduğunu.. Ben nerden bilebilirim ki böyle olacağını silahima kavuşmanın verdiği heyecanla kutuyu aldım ama çok hafif olduğunu anladıktan sonra yolda açıp kutunun boş olduğunu görünce hemen peşinden koştum ve durumu ona söyledim..Şimdi ise bana almasaydın gibilerinden laflar ediyolar.. Ne yapacağımı bilemiyorum..
-
İnşallah hayırlısı olur üstadım ne demeli umarım rahatlarsın ama hakkını yedirme eğer poşetin bariz bir şekilde açıklığını ve hafifliğini kuryede kabul ediyosa şikayette bulun bu kadar acımasızlık neymiş görsünler.
-
Abi az önce kurye aradı tutanak kağıdı olmadığından şimdilik tutanak tutulamayacağını ve yardımcı olacağını söyledi.. Pazartesi şube müdürüyle konuşacağını,poşetin yarısının açık olduğunu ,kutununun hafifliğinden de belli olduğundan içinden silahın alınmış olduğunun belli olduğunu söyledi.. Artık pazartesini bekleyeceğim..
-
tutanak kağıdı olmaması bana ilginç geldi seni oyalıyolar bence yazışmaları falan sakla mümkünse arama kaydetme programı indir konuşmalarıda kaydet ben hep öyle yaparım çünkü geçen bişey lazım oldu tak gösterdim arama kaydını hallettiler sorunu
-
Bu arada Aras kargodan aldım.. Siz siz olun dikkatli olun sorun diğer kargolardan da çıkabilir..
-
Aslında öyle yapılmalı onu da araştırdım fakat kanun diyor ki “Kanun’aaykırı olarak elde edilmiş bulgular, delil olarak kabul edilemez” keşke almasaydım kargoyu..
-
Aslında öyle yapılmalı onu da araştırdım fakat kanun diyor ki “Kanun’aaykırı olarak elde edilmiş bulgular, delil olarak kabul edilemez” keşke almasaydım kargoyu..
çabuk pes etmeyin...henüz herşey bitmiş değil...aklıma gelen işlemeler şöyle :
1..tüketici hakem heyetine başvurmak : ücretsizdir ve haklı bulunursanız çözümü kısa süreli ve kesindir.
2..şikayet sitelerine ( 2-3 tane var) durumu yazmak : böylece kargonun yetkii personeli size ulaşır.
3..avukat bir tanıdık var ise durumu anlatıp yapılacakları öğrenmek...
4..silahı size gönderen arkadaştan gönderi makbuzunu almak : bu silahın size poşeti yırtık olmadan gönderildiğinin kanıtıdır...ve üzerinde ağırlık ta yazıyorsa dolu gönderildiğini gösterir....haklarınızdan ve emeğinizden çabuk vazgeçmeyin...kolay gelsin...
-
Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için ama şube müdürü falan beni suçlar gibi konuşuyor internetten de araştırdım kuryenin önünde açılması gerekiyor diyorlar.Oysa kurye de şahit bu duruma ama adam bastırıyor kuryeye sorumluluktan kurtulmak için. Çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum ilk defa karşılaştım böyle bir durumla herhalde çıkacak paramız varmış baksanıza..İnşaallah sizlerin de başına gelmez lütfen dikkatli olun çevrenizdekileri de uyarın böyle durumlar için..
-