Hatsan Torpedo 105X Camo Nasıldır ?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • [Resim Engellendi: http://www.pyramydair.com/images/Hatsan-Torpedo-105XC-Air-Rifle-Camo_H-105XC177_01.jpg][Resim Engellendi: http://relishsports.com/images/detailed/0/Hatsan-Torpedo-105XC-Air-Rifle-Camo_H-105XC177_zm03.jpg]

Arkadaşlar ilk havalı tüfeğimi aldım. Tercihimi birazda şartlardan kaynaklı + tavsiye üzerine Hatsan Torpedo 105X Camo ' dan yana kullandım. Kullanan, bilen arkadaşlar var mıdır? Nasıl bir tüfektir. Başlangıç olarak iyi bir seçim midir? Şimdiden teşekkürler.

• Kimse cevaplamamış sanırım pek kullanılan bir tüfek değil. Atış yaptıktan sonra alt kurma kolu kendi kendine açılıyor. namlu ucundaki plastiği alyan civatayı sökerek biraz aşağı almak istedim ama en sondaydı. Nasıl çözebilirim bu sorunu.? Teşekkürler.

• Öncelikle hayırlı olsun ben de bunun abisi torpedo 155i kullanıyorum başlangıç için dominator daha uygun olurdu bu silaha göre kurma kolunun kendi kendine açılmaması gerekir sarsıntıya dayanmayıp kol açılıyordur büyük ihtimal kolu serbest bırakan pimde sıkıntı var demekki pimi bi kontrol etmek gerekir

"Ali Bumaye"!!!

• Öncelikle çok teşekkürler. Peki torpedolar güç ve performans olarak nasıldırlar? yani fiyat-performans açısından yeterli seviyede midir. Pimde sorun gözükmüyor. Hatsan servisini aradım. Plastik bir tokmakla tüfeği dikey şekilde yere koyup namluyla çok sert olmamak kaydıyla bir kaç kez vurmamı söylediler. 2-3mm aşağı indiricem namludaki plastiği. Zaten en sonda ama tokmakla vurunca biraz daha iner heralde. umarim tırnaklar kırılmaz.

• Anladım sizin silahınız üst model tabiki daha etkilidir sanırım, 105X in ortlama menzili nedir acaba. Ve üzerinde 3-9*32 optima dürbün var. dampa ayak yok. henüz dürbünüde sıfırlayamadım. Nasıl sıfırlama yapmalıyım.

• Mesafesi kullanılan pelete göre değişir jsb 13 graini 300 metreye kadar atar etkili menzili de 100 metredir silahla göz gezle 400-500 atıştan sonra dürbün takılmalı çünkü yayı anca randıman alır dürbün için dampa şart çünkü silah çok güçlü

"Ali Bumaye"!!!

• Teşekkürler. Ben fazla bir tepme hissetmiyorum yok denecek kadar az sanki ama kurma kolunuda serbest bıraktığına göre dediğiniz gibi sert bir sarsıntı ortaya koyuyor heralde. Genel olarak tüfek çok hoşuma gitti birazda ağır ama özellikle mauser tarzı yükleme yapmak keyifli oluyor. Kurma kolunun açılması problemini de halledersem keyifle kullanıcam inş. Umarım yarı yolda bırakmaz. Şuan dampa ayak almayı düşünmüyorum. ilerleyen zamanlarda alıp takıcam.