Benim görüşüme göre canlı birşeyler vurmak için gaza gelmek gerekmiyor. Zaten aileden ve okuldan alınması gereken bir dizi temel eğitimin alınmamış olduğunu düşündürüyor insana. Burası da o eğitimi vermeninne yeri ne de kimsenin öyle bir vakti var. Bunun gibi kişileri eğitmeye çalışmak yerine kendimiz çalıp oynayalım. İnanın buradan ne söylerseniz söyleyin bu su kurnazları yine bildiklerini okuyacaklar. O nedenle keyfinize bakın derim.
Üstad sizde yaş 35. Genç arkadaşlar atarlı giderli dizileri- filmleri izleyip: Dededen kalma avlı, mavzerli hikayeleri de dinleyince bi gaza geliyorlardır. Aileden okuldan alamadıysa kıymetli forum üyeleri bu işi bilen kendini yetiştirmiş bilinçli büyükleri var. (Büyüklük yaşlada değil ehliyet ve liyakatle ilgili aslında.) Havalı tüfekle atış yapmak gerçekten bilgi birikim gerektiren, hesabı kitabı bulunan bence entellektüel bir hobi. Hemde yapılabilirliği var. Başlangıç için çok cüzzi paralar harcamak yeterli oluyor. Olimpik bir spor aynı zamanda. Bu bağlamda bakıldığında herkes elini taşın altına yapabildiği vakti yettiği kadar koymalı diye düşünüyorum. Düşüncelerinize katılmasamda onları savunma ve açıklama özgürlüğünüze sonuna kadar saygı duyuyorum. Selamlar.