Pistonun yağ deliğinden bir iki damla yağ damlatın geçer
Zoraki model seçimi yapacaklara önerileriniz
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bilgi için teşekkürler Sayın Muradhan,
Sayın Zetax bu sesi ilk duyduğumda 2 damla kadar yağ damlatmıştım, hatta yağ keçenin bir yanına yığılmasın, piston çeperine yayılsın diye, tabancayı kendi ekseninde yavaşça bir iki tur attırmıştım ama değişiklik olamadı.
Yarından sonra fabrika ile görüşeceğim.
Bu vesile ile tüm forum ekibinin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.
Saygılarımla,
-
sağolun sizinde kutlu olsun. Bence bir iki yağ daha damlatın birde tahliye portunun yani namluya denk gelen yeri allenle söküp temizleyin hatta ben kendi zorakilerime bir iki damla oradan da damlatıyorum . orası vana nın olduğu nokta pislik varsa yağladıktan sonra geri sıkın ve boşa kurup bir iki pompa yapıp boşta patlatın geçmesi lazım
-
Sayın Zetax, Yarın portu sökerek işlemi tekrar edeceğim, deneyip neticeyi paylaşırım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Saygılarımla, -
saygılar bizden umarım düzelir
-
o pıst sesi normal değil mi havanın sıkışma sesi bence o vede yağ deliğinden hava üflüyor kurarken sizlerde olmuyor mu bu bende huylandım şimdi
-
bu konu daha önce forumda çok tartışıldı bende normal diye biliyorum belli miktar havanın üzerini fazla olan miktarı otomatik olarak tahliye ediyor,aslında ciddi bi müdendislik var zoraki de PCA sistemde eline su döken henüz çıkmadı
-