Daha Çok Gösterhadi bakalım gaza geldik biraz dökülelim.
bilmem biliyormusunuz o meşhur markalar da da ne işler çıkıyor birazını yazayım.
diana da bazı silahların namlularına yivset açmayı unutmuşlar ve üzerinde boğaz oringleri çıkarsa şanslısınız.
gamo CFX 5.5 lerde namlular merkezden kaçık delinmiş bu yüzden namlu ucunda 3 cm yerde yiv set yok .ve tüm modellerde söküm yaparken dikkatli olun işleme çapakları üzerinde duruyor elinizi ciddi şekilde kesebilirsiniz.keçe ve oring değiştirirken çapakları almazsanız origler ve keçe çizilir kaçak başlar.
HW genelde en az şikayet olan silahtır bazı modellerde hw 90 gibi kurarken namlu yamulması ,hassaiyetin tuturulamaması gibi problemler görülür .
AirArms kalite kontrol probleminden dolayı bir çok silahta ya ayar gerektirir yada eksik malzeme çıkabilir .Allah tan Türkiye'ye getiren arkadaş titiz tecrübeli biri de sorunları giderebiliyor.işi bilmeyen biri getirseydi de görseydik ne yaygara çıkıyordu .
velhasıl kelam seri imalatta her zaman problem olur insan faktörü beşer şaşar .
hatsan da niye daha çok çıkıyor ? bir adet olarak diğer markaların hepsini toplayın sonra kafanıza göre 10 lamı çarparsınız 1.000 misli ilemi bilemem o kadar çok malı var piyasadaki iç piyasa umru değil ihraç dışı kalite kontrolde takılan ne varsa gömüyor iç piyasaya ucuz ucuz diye yurdum insanı nasılsa alıyor ,iade eden ,dönen olursa da Allah için hemen düzeltmesini yapıyor insanları memnun etmeye çalışıyor .
kalın sağlıcakla saygılarımla keyifli atışlar.
ben gene bu başlığı protesto etmeye devam ediyorum
çok doğru ithal silahlarda kusursuz değil onlarıda insanlar yapıyor.