arkadaşlar bugün tüfeğime dürbününü taktım kendi içinden çıkan ayaklarıyla ve stopperle beraber bi güzel sıktım sonra takribi 10 15 atışta sıfırladım.Daha sonra evde olduğum için 6 metreden atışlarımı gerçekleştirmek zorunda kaldım hedefi 10 dan vurmaya başlayınca bozuk para sigara izmiriti ardından da kürdan vurmaya başladım çok eğlenceliydi.Takribi sıfırladıktan sonra bi 50 atış olmuştur şimdilik ayarda bi bozulma olmadı inşallah da olmaz tüfeğimi gerçekten de çok seviyorum ama şu desteksiz atışları nasıl yapıcam hala bi fikrim yok
Torpedo 150 sniper vortex ilk izlenimlerim
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu arada ses duvarını aşan 4.5 kalibreyi mi alsaydım acaba demiyor diyilim içimde kaldı biraz
-
Bu arada ses duvarını aşan 4.5 kalibreyi mi alsaydım acaba demiyor diyilim içimde kaldı biraz
yok yok 5.5 iyidir. Ayrıca fazla sürat felakettir
-
aynen öyle volvo kesinlikle sağlam araba...
cometayada içim ısındı...alacağım ama önce mod125 vortex setimi satmalıyım...Hayırlısı olsun inşallah kısa sürede operasyon tamamlanır.
Volvo S40 classic aracımı sattığımda S60'a geçiş yapmayı planlıyordum kriz vs derken şartlar elvermedi. Sattığıma hâlâ pişmanım -
Yeni konu açıp konu başlık kirliliği yapmak istemedim. Eşimin bana sürpriz yaparak aldığı (31.07.2015) Torpedo 150 Sniper Vortex resimlerini eklemek isterim. Tatil, bebek, sünnet vs derken pek atış yapamadım. Sadece bir oturum atış yapma şansım oldu ve isabetini beğendim. Yaklaşık 15 atış yaptım bu oturumda.
Hangi pelleti en çok sever ve daha bir çok soruya maalesef ben de henüz bilmediğim için cevap veremiyorum. Kurulumu sert ama rahatsız edici derecede değil.
Baktım atışa gidemiyorum ben de Mod 85' Sniper üzerindeki Diana dürbünü Cometa'ya, Yatagun dampayı da Torpedo'ya aktarayım ve daha önce torpedo için almış olduğum UTG Leapers 3-9x40AO dürbünü de takayım dedim.
Bugün Torpedo'yu tamamladım. Maalesef sıfırlama atışları her iki tüfeğimle de yapamadım.
Resimleri paylaşayım. Ben çok yakışıklı buldum, çok beğendim. Kirpi bile çocuğunu "pamuğum" diye severmiş misali
Umarım sizler de beğenirsiniz
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Yeni konu açıp konu başlık kirliliği yapmak istemedim. Eşimin bana sürpriz yaparak aldığı (31.07.2015) Torpedo 150 Sniper Vortex resimlerini eklemek isterim. Tatil, bebek, sünnet vs derken pek atış yapamadım. Sadece bir oturum atış yapma şansım oldu ve isabetini beğendim. Yaklaşık 15 atış yaptım bu oturumda.
Hangi pelleti en çok sever ve daha bir çok soruya maalesef ben de henüz bilmediğim için cevap veremiyorum. Kurulumu sert ama rahatsız edici derecede değil.
Baktım atışa gidemiyorum ben de Mod 85' Sniper üzerindeki Diana dürbünü Cometa'ya, Yatagun dampayı da Torpedo'ya aktarayım ve daha önce torpedo için almış olduğum UTG Leapers 3-9x40AO dürbünü de takayım dedim.
Bugün Torpedo'yu tamamladım. Maalesef sıfırlama atışları her iki tüfeğimle de yapamadım.
Resimleri paylaşayım. Ben çok yakışıklı buldum, çok beğendim. Kirpi bile çocuğunu "pamuğum" diye severmiş misali
Umarım sizler de beğenirsiniz
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın keyifli atışlar dilerim
-
teşekkür ederim. İnşallah
-
teşekkür ederim. İnşallah
cometanında resimlerini paylaşta gözümüz gönlümüz açılsın...
-
onu da çektim o da sırada
-
hayırlı olsun , güle güle kullanın.
-
Maşaallah set tam olmuş bi th kundağa kafam takıldı o da kişisel tercih meselesi zaten, dampayı da lastikle güçlendirdinmi canavar gibi olur.
-
Teşekkür ederim, inşallah.
-
birde şu cometalı 85'li 3 lü resmide paylaşsaydın güzel olurdu:))
Hayırlısı olsun Sinan abim dürbünle çok daha güzel görünümede kavuşmuş
İnşallah zamanın olurda keyfini çıkarırsın diyeyim ozaman:) -
Maşaallah set tam olmuş bi th kundağa kafam takıldı o da kişisel tercih meselesi zaten, dampayı da lastikle güçlendirdinmi canavar gibi olur.
Hocam lastik yaptım araya ama yine de bir korku var tabi içimde
birde şu cometalı 85'li 3 lü resmide paylaşsaydın güzel olurdu:))
Hayırlısı olsun Sinan abim dürbünle çok daha güzel görünümede kavuşmuş
İnşallah zamanın olurda keyfini çıkarırsın diyeyim ozaman:)Atalay iyi hatırlattın Vallahi. Dur onları da bakayım. Olmadı bi kaç güne atarım onları da. Tetik kilidi olan fotolar.
-
Güle güle kullan
ama atış yaparken gülme :)) kötü espri ..torpedo güzel silah, oturaklı..
hakket cometayıda ekle bari, bizde seyreyleyelim .. -
Güle güle kullan
ama atış yaparken gülme :)) kötü espri ..torpedo güzel silah, oturaklı..
hakket cometayıda ekle bari, bizde seyreyleyelim ..
Hehe abi espri iyi yawEkledim abi Cometa'yı
-
tüfeğiniz hayırlı olsun ağırlığı dışında gerçekten de güzel bi tüfek(oda gülü seven dikenine katlanır misali ) benim de halen kullandığım tüfeğim.Kurmasının zor olduğunu söylemişsiniz tam aksine bana da çok kolay geliyor daha önce mod 125 kullandığım içindir belkide.Dürbün sıfırlama konusuna gelince kullandığınız saçma , rüzgar , dürbünden her seferinde aynı şekilde bakabilmek , tetiği iyi ezebilmek , doğru atış pozisyonunuzu bulmak gibi etkenler işin içine giriyor.Saçma olarak gamo raptor ,pba bullet impact ,h&n sport silver point, atef ,sport premium (bir iki marka daha vardı şuan aklıma gelmiyor ) kesinlikle uzak durmanız gereken saçmalar heleki grupman veya sıfırlama yapmaya çalışıyorsanız.Jsb exact herkesin tavsiye ettiği gibi güzel bi seçim olucaktır.Ucuz yollu olması açısından da gamonun pro magnum ve hunter modellerini de öneririm size.15 metreye sıfırladığım tüfeğimle takribi 95_100 metrede 5 litrelik şişeyi sadece jsb ,hunter ve pro magnumla vurabildim.Diğer saydığım saçmalarda ya çok düşme yaşadım(örn: silver point sport premium) yada istikrar alamadım.Rüzgar konusunda hedefin yanında ki bi bayrak veya bez parçası çok işinizi görücektir ben atışlarımı denizdeki kayıkların şamandıralarına yaparken kayıkların bayraklarından yardım alıyordum.Quatro tetik sistemi gerçekten çok işe yarıyor tetiği kendinize göre ayarlamanızı öneririm.Ben dürbünü tek parça ayak ve nalburdan aldığım 2 mm lik kauçuklarla kullanıyorum.300 saçma olmuştur daha bozulmadı inşallah da bozulmaz bu arada namlu içini temizleminizi öneririm bende yağlı çıkmıştı dizelleme yapıyordu temizleyince düzeldi.Tüfeğiniz tekrardan hayırlı olsun bol ve isabetli atışlar dilerim
-
Hocam çok güzel açıklamışsınız,teşekkür ederim. Kurma zorluğunu mod 85 ve cometa 'ya kıyasla söyledim. Yoksa kurması biraz sert ama korkutmasın kimseyi öyle kurulamicak gibi ya da çok kuvvet harcanacak gibi bir sertlik değil.
-
güle güle kullan çok yakışıklı bir tüfek
-
Sağol Emir abi
-