Mod125 mi torpedo 155 mi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba ben formunuza yeni katıldım. Henüz bi havalı silaha sahip değilim daha önceden tecrübemde yok açıkçası. Daha önceden merak etmiştim biraz ama almamıştım şimdi almaya karar verdim fakat mod 125 sniper vortex ile torpedo 155 arasında kaldım. Formu biraz kurcaladığımda vortex sisteminin yeni olduğunu sorunlar çıkarabildiğini filan okudum. Ve birde hatsan kullanan çoğu kişi olumsuz yorumlar yapmış bunları gördükten sonra pek emin olamadım hatsan almaktan. Sizce bu ikisinden hangisini seçmeliyim veya bu fiyat aralığında (500-700 tl) hatsan yerine tercih edilebilecek bir silah varmı yaylı veya pistonlu olarak. Şimdiden teşekkür ederim.. :)

• dürbünle mi kullanmayı düşünüyosunuz dürbünsüz mü? her ikisinde de dürbünle kullanmak istiyorsanız dampa ayak almanız gerekecek bilginiz olsun ve konuya dönüp fikir vermem gerekirsede benım tercihim torpedo 155 olur çünkü sabit namlu alttan kırmalı bir model olduğu için benım kanımca isabet oranı daha yüksektir ve namluda zamanla kırılmadan dolayı aşınma ve eğilme olmaz ayriyetten saçma yüklerken mavzer mekanizma olduğu için de ayrı bir haz verir

• Evet dürbünle kullanmayı düşünüyorum. Birde sanırım torpedo 155 inde vortex olanları var ama vortex sanırım yeni bi sistem. Sizce vortex mi almalıyım normal yaylımı ?

• Torpedo 155 kullanmıştım yaklaşık 3 sene. Tek şikayetim dürbünün ayar tutmamasıydı. Dürbünsüz isabetli bir tüfek denebilir. Güç olarak ta beklentileri karşılıyor. Gamo pro magnum pelleti sevdiği söylenebilir. Dürbünle kullanılacaksa dampa ayak şart. Ön mercek çapı 44mm den fazla olması dürbün ömrünü kısaltacaktır. Atışlar muhakkak yatarak ve bipodla yapılmalıdır. Dampa ayak yoksa sizi bu hobiden soğutacağı aşikârdır. Her atıştan sonra namlusu kesinlikle hatbilenmelidir. Aksi takdirde diesel etkisinden dolayı kurum yapan namlu belli bir süre sonra karıncalanacaktır. En sonunda yiv-set işlevsiz kalacak ve isabet geri dönüşümsüz olarak bozulacaktır. Saygılar.

bt65 sb-w-lw 5.5mm 80-87 Joule.

• eğer çoooook uzun süre kullanmayı planlıyorsanız vortex alın ama yok ben en fazla 1 sene kullanırım belkı o kadar da olmaz satar yenı modele geçerım dersenız normal yaylı modelını alın

• Hocam ben en fazla 1.5 yıl filan kullanırım sanırım. Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Peki bipod yanında hediye verilenler yeterlimidir yoksa ayrı olarak düzgün birtane almak gerekirmi ? Birde dampa ayak olarak ne önerirsiniz ?

• dampa ayak piyasada tek bi marka üzerine var zaten o da sportmacth 260tl gibi bi fıyatı var

• Bende çok inceledim torpedo 155i alacaktım ama kullanmak için mekanım yok :D Agır oldugunu duydum onun dışında bir ekisisi bence fazla yok güş olarak mod 125 e çok yakın. Torpedonun sabit namlu olması avantaj Dürbün ayarında milimetrik oynamalar olmaz ve 155 i kurması daha kolay. Kaliteli bir dürbün ve ayak alırsın. Dürbünü takarken ayakla dürbün arasına ince bir plastik koyarsan eşit ebatlarda eldiven içi gibi absorbe edecektir sarsıntıyı. Bende mod25 super tact var. Torpedoya göre cok daha sarsıntılı silah kücük olması da sarsıntıyı arttırıyo. Sarsıntıdan ön camı düştü hatta :D ama onda bile ayar kayması olmuyo. Torpedo155 iyi seçim vortex de olursa çok daha güzel olur :D Sarsıntı istemiyorsan daha düşük modeller var ama onlarda da torpedonun zevkini ve gücünü bulamazsın.