benim smk ların namlu malzemeleri hatsanlardan daha iyi. Sünnet ederken farkettim. Crown açarken hatsanlar peynir gibi işlenirken smk lar taşı yedi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ateşli silahlarda namlu genellikle krom ve molibden alaşımlı ve karbonlu çelikten yapılıyor. Biz bu kadar yüksek kalite beklemiyoruz ama bu hamur kıvamında namlu da olacak gibi değil.
-
benim smk ları ateşliye çevirsem ne yapsam
Çelikleri güzel gerçekten. Birde 2005 öncesi dianaların namlularını çok severim hic aşınma görmedim daha -
Arkadaşlar şu yazdıklarınızı görünce hatsana şüpheyle yaklaşmaya başladım. Sanki yere düşse namlusu pert olacak gibi anlam çıkıyor şu okuduklarımdan.
-
Arkadaşlar şu yazdıklarınızı görünce hatsana şüpheyle yaklaşmaya başladım. Sanki yere düşse namlusu pert olacak gibi anlam çıkıyor şu okuduklarımdan.
Çıkarttığın anlam doğru. Tüfeği düşürürsen ve yere ilk namlusu temas ederse kesinlikle yamulacaktır.
-
Yamuluyorda zaten; Arkadaşım kendi tüfeğini kurarken namluyu elinden kaçırdı tüfek oturma seviyesinden yere düştü namlusu yamuldu, Hastana gönderdi ücretsiz olarak düzeltip geri yolladılar. Hatta ekstradan çocuk istemediği halde bakımını da yapmışlar. Hatsan avantajı da burda başlıyor zaten. Ürünlerin ithal ürünler kadar kaliteli olmadığını hepimiz biliyoruz. Ama fiyatları ve servisin sonuna kadar ürünün arkasında olması bu tüfekleri alınabilir kılıyor. -