Merhaba hobidaşlar.Litvanya' da düzenlenen Field Target Dünya Şampiyonasında Türkiye' mizi en iyi şekilde temsil ettik.Atışlarımdan derlediğim videoyu sizlerle paylaşmak istedim.İyi seyirler.
WFTC 2015 LITHUANIA ALPER ERTOP
-
- HKT Team
-
OttomanEmpire -
27 Ağustos 2015 11:57
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Alper Bey;
Sizi ve katılan diğer arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bu gibi uluslararası yarışmalarda Ülkemizin adının bile yer alması hobimiz adına büyük bir başarı, ülkemiz adına da kıvanç kaynağı. -
Teşekkürler Tolga Bey iyi diilekleriniz için
-
Sevgili Alper,
Seni ve katılan diğer arkadaşlarımız Erhan Ay, Levent Gürünlü, Serdar Havsut, İsmail Kahraman ve Başar Öztuna'yı tüm kalbimle kutluyorum.
Arkasında hiç bir sponsor vs. ve maddi destek olmadan, tamamen kendi imkanları ile ve ülkemizi temsil etmek için göstermiş olduğunuz çabalarınızdan dolayı çok çok teşekkür ediyorum.
Bu işler konuşarak değil, yaparak olur. Amatör spor ruhu işte budur!
-
Selamlar;
Sizi ve diğer katılımcı arkadaşları kutlarım. Videoyu sonuna kadar izledim. Bir ara peletler arka arkaya pek istediğiniz gibi gelmeyince ki mimikleriniz bu hobiye ve yarışmaya ne kadar ciddiyet ile yaklaştığınızı bariz belli etmekte. Emeğinize sağlık
Saygılar -
Sevgili Alper,
Seni ve katılan diğer arkadaşlarımız Erhan Ay, Levent Gürünlü, Serdar Havsut, İsmail Kahraman ve Başar Öztuna'yı tüm kalbimle kutluyorum.
Arkasında hiç bir sponsor vs. ve maddi destek olmadan, tamamen kendi imkanları ile ve ülkemizi temsil etmek için göstermiş olduğunuz çabalarınızdan dolayı çok çok teşekkür ediyorum.
Bu işler konuşarak değil, yaparak olur. Amatör spor ruhu işte budur!
Çok teşekkür ederim izzet abim.Ekibimiz çok keyifliydi.Bu sporu seviyorum.
-
Selamlar;
Sizi ve diğer katılımcı arkadaşları kutlarım. Videoyu sonuna kadar izledim. Bir ara peletler arka arkaya pek istediğiniz gibi gelmeyince ki mimikleriniz bu hobiye ve yarışmaya ne kadar ciddiyet ile yaklaştığınızı bariz belli etmekte. Emeğinize sağlık
SaygılarSayın Laevi teşekkür ederim.Bu field target sporuna çok emek verdim.Artık karşılığını almak istiyorum.Küçük bir eteği ezik peletin, hele ki 50 metrede nasıl yalpalayarak gittiğini ve istediğimiz yeri vurmadığını biliyoruz.O yüzden o atışlarda çok dikkat etmem gerekiyordu ayrıntılara.İkisini de vurduğum için çok keyif aldım.Güzel temennileriniz için teşekkür ederim.
-
Başarılarınız devamını dilerim..Çok ciddi emek veriyorsunuz emeğinize sağlık..Kim bilir günün birinde belki biz de bu seviyeye çok çalışarak geliriz de böyle müsabakalara katılırız..
-
Tebrikler Müsabaka sonuçları belli oldumu web sitesinde açıklama yok
-
Tebrikler Müsabaka sonuçları belli oldumu web sitesinde açıklama yok
Sonuçlar aşağıdaki linktte görülebilir:
http://wftc2015.com/index.php/results -
Sonuçlar aşağıdaki linktte görülebilir:WFTC 2015 Sonuçları
O linkte henüz açıklanmamış
-
O linkte henüz açıklanmamış
Linkte yanlışlık yapmışım. Yukarıda da düzelttim, doğrusu:
http://wftc2015.com/index.php/resultsAyrıca şu şekilde gruplamalar da yapılmış: Open PCP PCP Team PCP Veteran PCP Lady PCP Junior Springer Springer Team Springer Veteran Springer Lady
-
Teşekürler.Sayfanın altına gitmeyince sonuçları görünmüyor. Sayfayı kullanamamışız
-
Müsabakada AirArms EV2 ve Steyr LG 110 sayı olarak en çok tutulan PCP modeli yine en çok atılan plet jsb.
Birincinin kullandığı PCP Feinwerkbau P70
Birincinin kullandığı Dürbün SightronSiii 10-50x60
Birincinin kullandığı Pelet JSB Exac 4,52 -
Tebrikler...