weihrauch hw 100ün eski modellerinde 41 joule ibaresi vardı fakat şimdi 7.5 joule yazıyor yani yeni versiyonlarda böyle bir fark mı var ve alındığında eski haline getirilebilir mi?
Weihrauch hw100
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bildiğim kadarıyla ülkemize 7.5 joule'den daha güçlü havalı tüfeklerin ithal edilmesi yasak.
-
Peki bu 7.5 joule tekrardan 41 joule getirilebilir mi
-
O gösterilen değer. 7.5 joule en güçsüz 4.5 mm. yaylı havalı tabancanın bile rahatça aştığı bir güç değeri. Diğer bir deyimle üç kat parşömeni bile delemeyecek güç.
-
Pek fazla bir bilgim yok ama o muhtemelen ithal durumuyla ilgili bir şeydir bir tüfeğin o kadar güçsüz atması mümkün değil. Yine de forumdaki bilirkişiler mutlaka uğrar başlığa.
-
Selamlar;
Bildiğim kadarı ile ithal edildikten sonra satıcı firma tarafından tekrardan eski güç değerine getirilerip satışı yapılmakta. Almadan önce satıcı firmayı arayıp direk bilgi almanız daha doğru olacaktır.
Saygılar -
Weihrauch'u getiren firma Meydan Av. Getirip burada güç modifikasyonu yaparak fabrika montajına müdahale etmeyi müşteriye nasıl izah edeceklerini bilemediklerinden, 7,5 joule meselesinden sonra ürünü ithal etmeyi bıraktılar. Dolayısı ile stoklardakiler 41j olmalı.
-
Bence o güçteki silah orjinali bozulması pahasına bile olsa o kadar güçsüz hale getirilemez. O rakamlar kağıt üstünde. Kimse her ithal ettiği sıfır silahın üzerinde o kadar oyun oynamaz
-
hocam bn de o olayi anlamis degilim hep merak ediyorum ama hala net bi bilgi edinemedim fx lerde falan hep 7.5 joule yaziyo bakinca 70 joule lük silah bunun aciklamasini merak ediyorum
-
hocam bn de o olayi anlamis degilim hep merak ediyorum ama hala net bi bilgi edinemedim fx lerde falan hep 7.5 joule yaziyo bakinca 70 joule lük silah bunun aciklamasini merak ediyorum
ben geçen gün av bayisiyle konuştum gamo ithal ediyolardı tesadüfen teslimata denk geldim sordum yasaya takılmıyomu bunlar diye nolcak dedi kağıt üzerinde 7.5 joule yazıyo ama aynı silah dedi bi şekilde ithal ediliyo tüfekler dedi
-
tamam o zaman yani aslinda yurtdisi bilgileri önemli olan teşekkürler konu disi olacak da gönderdigim mesaj sayisini.nasil öğrenebilirim profilimden yardimci olur.musunuz
-
tamam o zaman yani aslinda yurtdisi bilgileri önemli olan teşekkürler konu disi olacak da gönderdigim mesaj sayisini.nasil öğrenebilirim profilimden yardimci olur.musunuz
21 mesaj atmışsın , cevap yazdığında senin sütunda en soldaki bilgilerde yazar eğer onu soruyosan
-
hayret bisey bn neden göremiyorum sizinkini de göremiyorum kendiminkini de anlamdim telden giriyorum ondan mi acaba
-
eski güce gelmesi 20 dakikalık uğraşı gerektirir.
-
anladim ama makinede bu tür degisiklikler skinti olusturmaz mi