Bir Rus forumunda denk geldiğim ve tasarımını çok beğendiğim dipçik uygulamasını sizinle paylaşmak istedim sizce de çok yakışmamış mı? Not:Resimler alıntıdır..
Zorakiye Yapılan En Güzel Dipçik
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Gerçekten başarılı bi çalışma Zorakim yok ama bunun gbi dipcikle satılsa alırım
-
Hobimiz camiasından sevdiğim bir abimin dediği gibi; havalı silah hobisine gönül verenler, tüfeği tabanca, tabancayı tüfek yapmaya çalışır.
Bu arada evanix ar6 tüfeği de toplu tabanca olarak modifiye etme planı var aynı abimizin
-
Zoraki aşkı sınır tanımıyor,adama neler yaptırıyor.
-
Hobimiz camiasından sevdiğim bir abimin dediği gibi; havalı silah hobisine gönül verenler, tüfeği tabanca, tabancayı tüfek yapmaya çalışır.
Bu arada evanix ar6 tüfeği de toplu tabanca olarak modifiye etme planı var aynı abimizin
Aynen öyle abi.. Aslında imkan olsa neler yapılır da işte malzeme lazım.. Bu arada benim de zoraki için taşıma kılıfı projem var son rötuşlardayım bir koltuk altı silah kılıfını zorakiye uyarladım. Zorakiyi en uygun bacakta taşıma olarak düşünüyordum daha sonra en uygun yerin koltuk altı olduğuna karar verdim.. Bitince forumda paylaşacağım..
-
Bu arada zorakiye cricket tarzı katmış adamlar ben çok beğendim:)
-
zorakiyi sonunda buna çevircekler hoş olmuş ama
bidaha baktımda bundan alınmış dipçik (en çok hoşuma giden keskin nişancı tüfeğidir)
[Resim Engellendi: https://www.warface.com/files/wysiwyg/434411b6f5be2f85240b081620d9ca05.jpg]
-
Bunlar da Zoraki için yapılan diğer dipçik çalışmaları.. Bana göre en güzel dipçikler kabzeyle bitişik olan dipçiklerdir diye düşünüyorum.. (not:resimler alıntıdır)
-
abi çok iyi olmuş ya kabzeden vidalayarak monte edilmeside daha sağlam olmuştur