bu gün itibari ile bende bir revolution aldım banada hayırlı olsun tüm emeği ve uğraşları için mustafa abiye teşekür ederim
hayırlı olsun
bu revoda seni kesmez abicim senin sonun M-60 yada Mg-3 gibi geliyor bana hehehehehe
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
bu gün itibari ile bende bir revolution aldım banada hayırlı olsun tüm emeği ve uğraşları için mustafa abiye teşekür ederim
hayırlı olsun
bu revoda seni kesmez abicim senin sonun M-60 yada Mg-3 gibi geliyor bana hehehehehe
sırada volkan var döner namlu tribi anca keser
Minigun öylemi
Bana öyle geliyorki sonumuz o tarafa doğru gidiyor
acaba bu fx in susturucusu çıkarılsa nasıl ses çıkarır ben yuksek silah seslerınden hoşlanırımda yanı şimdi gum dıe bıses cıkarsa çok hoşuma gıder tabı bence acaba çıkarırmı hiç pcp sının susturucusunu çıkarıp atış yapan arkadaş varmı acaba.
acaba bu fx in susturucusu çıkarılsa nasıl ses çıkarır ben yuksek silah seslerınden hoşlanırımda yanı şimdi gum dıe bıses cıkarsa çok hoşuma gıder tabı bence acaba çıkarırmı hiç pcp sının susturucusunu çıkarıp atış yapan arkadaş varmı acaba.
ben hw100'ün muzzle'ını çıkardım öyle kullanıyorum, açık alanda rahatsız edici bir sesi yok bence. Ama ses yansıtan yerler ve kapalı mekanlarda "bayağı sesi varmış" dedirtiyor.
hayırlı olsun yeni fx götür kardesim yakısır
Susturucu olmadan yaklaşık bir rimfire ateşli kadar sesi var.
sırada volkan var döner namlu tribi anca keser
yok yok abim!! acilen bu ağır makineli gibi atışlardan kendimi araklamam lazım. sonra hedef kağıdına da sıkıp sıkıp delikli peynir formu veriyorum zaten kurma işlemini artık reflex halinde istemeden yapıyorum... zamanla geçer sanırım ama revolutionlarla destekli 50 m kola kutusuna dans ettirmezsek vallahi olmaz adam videoda gazı veriyor ama merminin kutusunun kaça olduğunu unutmuş sanırım arkadaş
Biz nighthawk ve kyücel hep beraber çarpraz atışla öle güzel kola kutusu dans ettiriyoruzki, sormayın gitsin.
yüksek ses istiyorsanız susturucuyu çıkartıp yerine bağırtıcı imal etmek lazım abart falan satılıyormu acaba
satılsa super olur bana ses lazım öle çıt pıt sesleri bana yaramaz.
Bugün forum dışından bir firma sahibi ve ortakları için 5 adet Revolution siparişi aldım,en kısa sürede foruma üye olacaklarını da belirtmeyi ihmal etmediler.
daha silahın kendisi ortada yok iken
önsipariş ile böyle toplu alımların yapılması sevindirici
belki dizilerdede bunlar kullanılır
dün tvde arka sokaklar dizisi vardı orda kullanılan sniper tüfeği bir pcp
silahın tüpü gözüküyo ama modelini anlayamadım
daha silahın kendisi ortada yok iken
önsipariş ile böyle toplu alımların yapılması sevindirici
belki dizilerdede bunlar kullanılır
dün tvde arka sokaklar dizisi vardı orda kullanılan sniper tüfeği bir pcp
silahın tüpü gözüküyo ama modelini anlayamadım
hehe biliyorum o silahı.Haluk abinin hw 100 tüfeği olması lazım.
Valla bu PCP silah lar piyasayı baya bit etkileyecek gibi ama ben kendi adıma konuşmak istiyorum;Doğrusu ben cesaret edemiyorum.Nedeni ise daha webleyi eve götüremedim ki hanımdan dolayı eğer böyle bişey yapsak herhalde bizde sokakta kalırız.
Birde bu tüp müp işi semeriyle seksene patlıyacak.Ama bir yandan seri atış arka arkaya atışlar hani cezbetmiyor değil.
Napalım kedi erişemediği ciğere mundarmıırış zaten demiş ya bizde şimdilik öyle gibi.Hele bir başlangıç olarak zevkini alalım zaman neyi gösterir belli olmaz.Bakarsınız HW 100 ler biraz daha düşer fiyatı, ama ağırlığının düşeceği yok zaten napalım bizde gün gelir onlarla ateş etme imkanı buluruz inşaallah.
Şimdiden şipariş veren arkadaş ve abilere hayırlı olsun der hayırlı atışlar kazasız belasız olması dileği ile Hepinize Allah sabır versin beklerken derim...
Bu siteye üye olalı yaklasık bir ay oldu ve benim 1 ay dır hergün sabah kalkar kalkmaz ilk olarak fx revolution un adını anıyorum aklıma ilk o geliyor.beynime iice kazınmış adı.Sonumuz hayırlı olsun inşallah
Selamlar Arkadaşlar;
Bu modellerden hangisini tercih etmeli acaba diye bir soru geliyor aklıma, forumda açılan anketi gördüm, gladiator önde lider gidiyor. Bende FX alacağım ve Gladiator ile Revolution modelleri arasında kararsızım.
Revolution semi oto bir model fakat beni korkutan yanı da bu, namlu gazı ile kurma ve takrar dolum yapıyorsa, mermi itiş gücünde kayıp oluyordur diye düşünüyorum, bir başka deyişle el ile kurulum yapılan gladyator 950 fps ise revolution 930 fps namlu çıkış hızına sahiptir yani gladiator den azdır diye düşünüyorum doğru mu bu mantığım ?
Birde mekanizması fazla otomatik olan silahlarda mekanik bozulma riskleri olabilir diye Revolution yerine elle kurulan gladiator u tercih etmeliyim sanırım, bu konuyu da bana yardımcı olursanız sevinirim
Saygılarımla
Emre bey PM inizi aldım,
Yukarıdaki görüşleriniz içerisinde yeniden kurma sırasında güç kaybı yaşanırmı endişenizin yanıtı hayır yaşanmaz,çünkü silah yeniden kurma sistemini çalıştırmak için tüpten gelen havayı kullanmıyor,tüpten gelipte pelletin üzerine boşalan havanın pellet namludan çıkarken oluşturduğu namlu iç basıncını mekanik harekete çevirerek boşa atılan bir enerjiyi değerlendirmiş oluyor,Bu silahın namlu ucunda bulunan stripter dediğimiz gerçekte mermi isabetliliğini artırıcı bir düzenek var,bu düzeneğin çalışma prensibi ; mermi namluyu terk ettiği an askadaki basıncın mermi eteklerine baskısını önlemek üzere namlu sonuna yanları kanallı bir düzenekle mermi arkasındaki basıncı bu kanallardan atıp,mermiyi yeniden bir tünelden geçirerek tsabilitesini artırmak üzerine inşa edilmiştir ve bu sistem bir çok müsabaka havalı tüfeklerinde,ateşli silahlarda kullanılmaktadır,bu silahtada bu sistem kullanılmıştır ve buradan çıkışı yapılan basınçlı gaz ile sistemin yeniden kurulması sağlanmıştır,bir başka konuda atışlar arası pozisyon bozulmadan devam atışı yapabilme üstünlüğü,yani her atış sonrası yeniden kurmak için pozisyonunuzu kaybetmeyeceksiniz.
Size şu silahı alın diyemem,iki silahın arasındaki fiyat farkıda az değil,ama Revolation bu üstün özelliklerinden dolayı sıkıntı yaratırmı derseniz,hiç sanmıyorum,Logun a bile silah üreten Dünyanın sayılı silah üreticisi bir fabrika,bu silahta başarıyı tam yakalayamamış olsa silahın satışını yapmazdı,Uluslararası forumlarda bile bu silahın sorunsuzluğundan bahsedilmekte.Bence sizin karar vermedeki kıstasınız,Otomatikmi alayım yoksa Semi Otomatik mi almalıyıma karar vermenizdir,hangisi ile mutlu olacağınızı düşünüp ona göre karar vereceksiniz,sonuçta iş yerinize makina almıyorsunuz,hobinizi tatmin edeceğiniz bir oyuncak alıyorsunuz.
+1 Kendinize sormanız gereken soru şu olmalı. Benim arka arkaya nişan hattımı bozmadan atış yapmam gerekiyor mu. Yoksa elle de kursam olur mu.
Ayrıca Herhalde Mustafa Abinin revolution u otomatikleştirme düşüncesi var Orjinali semiauto'dur çünki
+1 Kendinize sormanız gereken soru şu olmalı. Benim arka arkaya nişan hattımı bozmadan atış yapmam gerekiyor mu. Yoksa elle de kursam olur mu.
Ayrıca Herhalde Mustafa Abinin revolution u otomatikleştirme düşüncesi var Orjinali semiauto'dur çünki
+1
Düşünmüyor değilim (seri atış ) silahlar bir gelsin de.