İyi günler arkadaşlar kralın piyasaya sürdüğü nitro piston havalı tüfek nasıl bilginiz varmı namlu kalitesi nasıldır acaba kralda en çok namludan söz ediliyor.
Kral Nitro Piston
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Arkadaşım öncelikle Tanışalım bölümümüzden kendinizden bahsedersen daha uygun olur,iyi forumlar.
-
Tüfekler arzalı üst üste iki tane denedim gez ayarlanmıyor 5 mt mesafeden kola kutusunu yağ tenekesini delemeyen ve de sürekli altına atan bi tüfek kralın bu tüfekler üstünde çalışması lagzım.
-
Kral'ın yaylı tüfeklerinin rodajdan sonra yayının iyice yumuşayıp güç düşürdüğünü duyduğum için en azından Nitro/Nito pistonlu bir Kral denerim diyordum ama o da mı gol değil diyorsunuz? Hani Puncher vs derken herşey daha iyi olacaktı ya?
-
Ben aldım deneyeyim diye ilk dedim bu tüfek arzalı değiştirdim tüfeği aynısıyla oda aynı gez çalışmıyor tüfek sürekli aşşağı atıyor vede acayip güçsüz sanarsın boncuk tabancası.
-
kral konusunda bende çok iyimser şeyler yaşamadım. 4.5mm alttan kurma olarak bakıma gönderdiğim tüfeğimi onca telefondan 4 - 5 ay sonra alabildim 5.5 mm alttan kurma olarak :D. Doğru düzgün muhattap bulamadığım ve sinirim tükendiği için tekrar göndermedim . zaten tüfekte kendini 2 ay da tüketti aldıktan 300 atış sonra sabunu dahi delemeyen bir tüfek durumunda şu an. artık hurdaya ayırdım zihni sinir projelerimde kullanmak amacıyla.
-
Bundan 1 sene önceye kadar Kralın tüfekleri alanın elinde kalıyordu kralın champion modeli vardı atarken kıvılcım çıkarıyordu az biraz attıktan sonra silah perte çıktı.