Merhaba arkadaşlar, cuma günü ilk PCP tüfeğim AT44 Long LW (5,5) elime ulaştı. Bugün deneme yapmak istedim. Tüpün basıncı kutudan çıktığında 200 bardı. İlk şarjorü problemsiz attım, görünüşte gücü ve isabeti de gayet iyiydi. Ne olduysa 2.şarjör esnasında oldu. Tüfek birden namludan hava kaçırmaya başladı. Sürekli bir tıslama sesi vardı. Hemen tüpü söktüm baktım tüfeğe vidalandığı yerden hava gaçırıyor. Zaten bir süre sonra tüp sıfırlandı. Henüz pompa veya scubam olmadığı için bir şey deneyemedim tabi. Şimdi tecrübeli arkadaşlara soruyorum. Sizce benim yapabileceğim birşey varmı yoksa benim tüfek servis yolcusu mu?
At44 Long LW Hava kaçırma problemi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tüfeğe takılan yerden kaçırıyorsa üstelik atış esnasında olmuşsa büyük ihtimalle valfte bir sorun oluştu. Yuvasına tam oturmuyor bu sebepten dolayı valf hava kaçırıyordur. Sökerek kendinizin yapma ihtimali olabileceği gibi en iyi ihtimal olarak servise gönderin.
-
tüfeği yenimi yoksa ikinci elmi aldınız.
Sıfır aldıysanız sadece tüpü hatsana gönderin bakımını yapsınlar eğer ikinci el aldıysanız komple tüfeği gönderin tam bakım olsun -
Tüfek sıfır arkadaşlar. Çalıştığım yerde Scuba kompresörü var. Olmadı yarın tekrar doldurmayı denesem mi diyorum. Bakalım ne olacak. Hatsan servisi de aramalı ne diyecekler merak ettim.
-
Bugün Hatsan ile görüştüm. Servis yetkilisi komple tüfeği göndermemi istedi. Hayırlısı bakalım ☺
-
Arkadaşlar tüfek servisten geldikten sonra ilk defa deneme şansım oldu. Açıkçası daha çok arıza giderilmişmi diye denedim. Arıza giderilmiş hava kaçağı falan olmadı. Denerken sağa sola rastgele atış yaptım. Ama son şarjörü meraktan grupman için attım. 10m rüzgarlı havada ve çok aceleyle oldu. Optima Dürbün ile destekli atışlar.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Hayirli olsun Hatsanin servis desteği iyi At44 icin 10 mt cok kisa mesafe grupman olarak tek delik cok rahat cikariyor. 50 mt de grupmanda tufegin gerçek grupman performansini görebilirsiniz.
-
Valla 50 mt yi bende merak ediyorum. Tüfek atacak gibi ama ben kendimden emin değilim. Vakit bulabilirsem 20 metrede sıfırlayıp 50 mt denemek istiyorum. Mutlaka paylaşırım.