arkadaşlar ekstra konu açmaya gerek duymadan bir soru soraağım. bugün long lw mle ilk atışlarımı yaptım evin bahcesinde. mesafe kesin olmamakla beraber 9 m. vector 4*16*50 dürbünümü optik merkezleme yaptıktan sonra kaba taslak vector dampa ayaga taktım. bir daire içerisine muntazam bir şekilde artı çizip destekli olarak hedefin ortasına atışımı yaptım ve pelle hedeften yaklaşık 7 cm aşağıya 1 cm de sağa attı bunu gidermek için taretleri kullanmama kararı alıp pekte saglıklı olmaz ama oan elime geçen tek şey buydu kağıt bantla şimleme yaptım. bu seferki atşımda hedefin 2 cm aşağısına ve sağ sol olarak 0 noktasınavurdu. geri kalan mesafeyi taretlerle ayarladım ve hedefi tam 12 den vurdum. üstüne 30 pellet daha attım bu pelletler gamo rocket , diana sport ve hn ftt idi. üçündede aynı sonucu aldım ve 12 den hedefimi vurdum. sorum şu tareti up'a sonuna kadar dondurduğumde 2 tur dondu bu bana 100-200 m atışlarda yeterli olurmu arkadaşlar.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..