- Arkadaşlar bugün tavsiyeler doğrultusunda zoraki ultra 4.5 kalibre tabancamı aldım.İstanbulda meydan avdan 430 tl ye aldım.İlk fiyat sorduğumda en son 450 olur dedi internette 430 a sattıklarını söyleyince indirim uygulamak için hesap makinesini eline aldı sonra hiç hesaplamadan tamam 430 olur abi dedi.Bende daha fazlası için diretmedim acelemde vardı zaten.Eğer iyi bi pazarlıkçı iseniz 400 e de alabilirsiniz .Bu arada alırken 02 olan model mi abi diyorum yok sadece hp 01 olan dedi getirdi bi baktım 02 olan yeni jenerasyondan ses etmedim.Pellet olarak da jsb 10.34 grain den 1 kutu aldım alışverişimi bitirdim çıktım.Bu pelleti seçmemdeki tek sebep chairgun da av bayinde bulabilceğim pelletler arasında en yüksek balistik katsayısına sahip olmasıydı.airgunturk.com/attachment/23424/airgunturk.com/attachment/23423/airgunturk.com/attachment/23426/
- Buda tabancaya alışma sürecinde yaptığım atışlar tabanca da sarsıntı olmasa da nişan almak tüfeğe göre daha zor geldi ellerimin en ufak titremesi sıkıntı oluyor nişan alırken hedef kağıdında ilk olarak tabancanın nereye atış yaptığını anlamak için çizdiğim ufak kutucuklara nişan aldım daha sonra boş bi yere atış yapıp aynı deliği vurmaya çalıştım tek delik yapabildiklerimin yanına pellet koydum atışlar 200 cm den yapılmıştır
airgunturk.com/attachment/23419/airgunturk.com/attachment/23420/airgunturk.com/attachment/23422/airgunturk.com/attachment/23421/
Kalibre seçiminde yardımcı olan üstadlarıma teşekkür ederim