İsim vermek doğrumu bilmiyorum ama Aksu Av Yusuf Bey bu ayakları bana gönderdi. Telefonla alışveriş yaptığım için link veremiyorum. Kendiside bana bayağı yardımcı oldu. Buradan kendisine teşekkür ediyorum.
Zoraki Ultra Hp 01-02 Kutu Açılışı ve Fiyat Bilgilendirmesi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bende dun aksu avdan siparis ettim. Cok ilgili birisi Yusuf Bey, daha oncedende ordan alisveris yapmistim. Cok memnun kaldim. Kargolamasindan tutunda musteriyle ilgi alakasina kadar benden tam puan aldi. Memnun kaldigimizi belirtmemiz reklama girmez bence
-
Başka hobidaşlarımızın da memnun olabilmesi için böyle reklamlar şart bence yakın zamanda bende yusıf beyden zorakime moderatör almayı düşünüyorum o ara bu ayaktanda alıyım bende
-
yasin ustanın yapmış olduğu wrangler bora model moderatörüme kavuşmuş oldum arkadaşlar sizlerlede paylaşmak istedim tabancam 4.5 kalibre olmasına rağmen yusuf ve yasin beylerin önerileriyle 5.5 kalibreye uygun olan moderatörü aldım.Başka marka model moderatör tecrübem olmadığı için karşılaştırma yapamıyorum ama zoraki de işe yarıyot kesinlikle.Moderatör 22 cm boyunda odacıkları zorakinin namlusuna uyabilmesi için takribi 7 8 cm sonra başlıyor yani odacıklı kısmı 15 cm civarında.Dış yüzeyi çok kolay çizilebiliyor sanırım çünkü dikkat etmeme rağmen 5 dakkalık deneme sonrası ufak bi çizik gördüm belkide önceden de vardı kesin konuşmak istemem ama kesinlikle iz tuttuğunu söyleyebilirim elimin değdiği yerlerde direk iz kalıyor tabi hemen gözlük silme beziyle temizliyorum namlu çıkış hızı olarak biraz düşme oluyor ama 10 20 fps den fazla değildir tek pompa ile moderatörlü ve moderatörsüz olarak deftere atış yaptım moderatörsüz haliyle yaklaşık 10-12sayfa daha fazla iz çıkartıyor.sıfırlama yapmaya gerek olmadı.ses kesme açısından başarılı ama ne kadar başarılı olduğunu ilerleyen günlerde desibel metreyle ölçüp rakamlarla sizlerde göstermeye çalışıcam kapalı ortamda yapınca program yankıdan olsa gerek aynı değerleri gösteriyor.Ben şimdilik işlevinden de görüntüsünden de memnunum.Moderatörümde gelince tabi kutuda da değişiklikler yapmak durumunda kaldım şöyleki
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
yasin ustanın yapmış olduğu wrangler bora model moderatörüme kavuşmuş oldum arkadaşlar sizlerlede paylaşmak istedim tabancam 4.5 kalibre olmasına rağmen yusuf ve yasin beylerin önerileriyle 5.5 kalibreye uygun olan moderatörü aldım.Başka marka model moderatör tecrübem olmadığı için karşılaştırma yapamıyorum ama zoraki de işe yarıyot kesinlikle.Moderatör 22 cm boyunda odacıkları zorakinin namlusuna uyabilmesi için takribi 7 8 cm sonra başlıyor yani odacıklı kısmı 15 cm civarında.Dış yüzeyi çok kolay çizilebiliyor sanırım çünkü dikkat etmeme rağmen 5 dakkalık deneme sonrası ufak bi çizik gördüm belkide önceden de vardı kesin konuşmak istemem ama kesinlikle iz tuttuğunu söyleyebilirim elimin değdiği yerlerde direk iz kalıyor tabi hemen gözlük silme beziyle temizliyorum namlu çıkış hızı olarak biraz düşme oluyor ama 10 20 fps den fazla değildir tek pompa ile moderatörlü ve moderatörsüz olarak deftere atış yaptım moderatörsüz haliyle yaklaşık 10-12sayfa daha fazla iz çıkartıyor.sıfırlama yapmaya gerek olmadı.ses kesme açısından başarılı ama ne kadar başarılı olduğunu ilerleyen günlerde desibel metreyle ölçüp rakamlarla sizlerde göstermeye çalışıcam kapalı ortamda yapınca program yankıdan olsa gerek aynı değerleri gösteriyor.Ben şimdilik işlevinden de görüntüsünden de memnunum.Moderatörümde gelince tabi kutuda da değişiklikler yapmak durumunda kaldım şöyleki
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
setiniz guzel olmus moderatorunuz hayirli olsun,ozel mesajinizi yeni gordum,cevap yazdim.
-
teşekkür ederim
-
Hayırlı olsun
-
Hayırlı olsun
-
Hayırlı olsun, iyi atışlar.
-
teşekkürler
-
Ultra modeli ile 02 modeli birbirinden farklı modellermidir? Light modelinide dahil edersek üç modeli var anladığım kadarıyla. Ultra 4 pompa 02 ise 3 pompa galiba doğru anlamış mıyım.
-
namlu uzunsa 4 poma kisa ise 3 pompa ultra sanırım namlu uzun 02 versiyonu oluyor en guzeli bayiye tlfon edin yardimci olacaklardır
-
aslında 2 versiyon var bi uzun namlu daha güçlü olan 4 pompa yapılan ultra birde kısa namlu biraz daha güçsüz 3 pompalık light versiyonu birde bunların yeni jenerasyonları sonunda 02 yazanları var bi kaç ufak eklemesi olan.
-
Ultrada 02 versiyon farki temelde bir fark yok diye biliyorum emin degilim
-
02 lerde tetik ayar farkı var oda önemli değil
-
Aksu av da ultra ile 02 ayrı ayrı farklı fiyatlara satılıyor ve 02 üç pompa olarak görünüyor. en yüksek hız 190 m/sn
-
zoraki.com da yanlış yazıldığı için öyle ordan alıp açıklamaya yazılıyor namlusu uzun olanlar ultradır ve 4 pompadır
-
Zoraki light ile ultra arasında hız bakımından çok fark varmı. Light ı daha çok hoşuma gidiyor
-
Zoraki light ile ultra arasında hız bakımından çok fark varmı. Light ı daha çok hoşuma gidiyor
Ultra bir pompa daha fazla basılabildiği için güç ve hızı artacaktır ama ultra sahibi olupta kaçımız 3 pompa yapıyoruz o ayrı
Satacağınız zaman biraz ağır satılır bence onun haricinde zevkle kullanırsınız.
Bence zoraki var diye fantastik mesafelerle uğraşmaya gerek yok keyfiniz nasıl istiyorsa öyle kullanın kullanacağınız amaca göre seçim yapın.
-