Baikal MP61 Kutu Açılışı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
-
-
Ovv, ihaleye çıkıyoruz o zaman
@ZETAX @ofis abilerim rezervasyonlarınızı kaydettim, önceliğiniz her daim saklıdır.
Bugün bir de hedef kutusu aldım pellet katiline, evde çatır çutur gidiyorum red dotla. 500 pelleti yuttu bile Allahsız, namlu temizliği zamanı geldi.
Yekpare Z ayakla 4x32 tactical dürbün siparişi verdim (ray kısmı 7cm falan sanırım, normal yekpare ayak uzun geliyor), biraz da onlarla kullanıcam, sonra sıra sizde, bencilliğin alemi yok
-
ben yola cikiyorum nasilsa yurume mesafesi
-
Tamam ustad öncelik sende.
-
ben yola cikiyorum nasilsa yurume mesafesi
Tamam ustad öncelik sende
estağfurullah.ha sende ha bende abi her turlu mutlu olurum.
-
sağolasın . kalpler karşılıklı.
-
Hayırlı olsun @cankatsan..Gayet havalı bir havalı silahmış :).. İncelemelerinizi bekliyorum..
-
Yurtdışından mı getirttiniz ?
-
Yurtdışından mı getirttiniz ?
Teşekkür ederim. Getirtmedim hocam, gidip kendim aldım.
-
Akşam akşam Baikalla delirmeler
Bugün tactical Z ayaklar gelince red dotu söküp 4x32 mil dot dürbünü taktım, 8 metreden deneme atışları yaptım.
Gördüğüm kadarıyla tüfek pellet konusunda çok seçici, en tatmin edici sonucu Hatsan JSB Heavy ile verdi, 4 pellet aynı noktayı vurdu. Kullandığım pelletler: WASP 7.4gr , Bulldog 7.3gr , Victory domed 7.7gr , Hatsan JSB Heavy 10.34gr
Her pellet ile beşer atış yaptım. Her gruptaki 1 flyerların sebebini de buldum, dürbünün paralaksı 8 metreyi kurtarmadığı için ön halkayı söküp ön mercekle ayar yapmıştım, ön halka sökülü olduğu için ön mercek sallandıkça dürbünün ayarını bozmuş.
Haftasonu 15 metre ve üzeri atışlar yapacağım, sanırım o mesafede paralaks müdahale etmeden kurtaracak, daha kesin sonuçlar karşımıza çıkacak.
-
Baikal biraz lüks düşkünü çıktı. Bu akşam da pahalı pelletlerle 5er deneme atışı yaptım, desteksiz atmama rağmen bu kez gayet başarılı çıktı.
Air Arms Diabolo Field 8.4gr
JSB Exact Diabolo 8.44gr
Crosman Hollow Point 7.9gr
H&N FTT 8.64gr -