Bu gun incelediğim ikinci silah ise ucuz fiyatını görünce dayanamayıp aldığım webley regal woof. 4.5mm olan bu silahı gittigidiyor üzerinden 156 tl oluğunu görünce denemek amacıyla dayanamayıp aldım. Beğenmezsem zihni sinir bir projemde kullanırım dedim.
öncelikle üründe fotoğraf olmadığı için nasıl bir silahla karşılaşacağımı bilmeden yaptığım bu alışverişde gelen ürün beni oldukça şaşırttı. öncelikle silah oldukça iyi bir şekilde geldi ve ciddi anlamda kaliteli bir silahla karşılaştım. siyah sentetik kundak beklerken hatsanın magic wood dediği kundakla gelmiş olması hoş bir süpriz oldu. metal yüzeyindeki siyah kromaj oldukça kaliteli ve parlak.
tetik sistemi quatro değil ancak ayarlanabilen güzel bir tetik sistemi var. silah mod80 modelinin webley e uyarlaması gibi gördüm namlu içi yiv set gayet kusursuz ve güzel. tek hoşuma gitmeyen tarafı kurarken hissettiğim yay sesi. ilerki zamanlarda yay a modifiye şart oldu. yaptığım 17 metre atışlarımda ft tarzı oturarak desteksiz olmasına rağmen çıkan grupman bence gayet memnun edici oldu.
özetleyecek olursam 150-200 tl arası alınabilecek silahlar arasında bu dönem ciddi olarak düşünülecek bir alternatif olduğunu düşünüyorum.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..